Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Witte ladekasten & dressoirs: altijd een goed idee


  Waarom wij zo’n fan zijn van witte ladekasten en dressoirs? Nou, dat is heel simpel… één, ze fungeren prima als opbergkast en twee, ze matchen met elke woonstijl. Stel je eens voor: nooit meer rondslingerende rommel én een mooie plek om je favoriete accessoires op uit te stallen. Wat wil je nog meer?


  Kom jij opbergruimte tekort voor alle spullen die je de afgelopen jaren opgespaard hebt? Witkleurige ladekasten en dressoirs zijn functioneel en staan daarnaast mooi in elk huis. Ook kunnen ze prima jouw witte kledingkast vervangen. De wittint straalt rust en openheid uit en komt goed tot recht in een overwegend wit interieur. Plaats hier en daar wat donkere accenten en het kan niet meer op!  Welke witte ladekasten of dressoirs kies jij?

  Ladekasten en dressoirs zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zorg dat het goed matcht met de andere kasten in huis. Ga voor hetzelfde materiaal, maar ook ongeveer dezelfde breedte- en dieptemaat, waardoor je interieur eenheid uitstraalt. Waar je nog meer aan kunt denken:

  • Waar komt de kast te staan en in welke ruimte?
  • Het uiterlijk en het ontwerp: welke patronen passen bij de rest van je inrichting? Moet het passend zijn bij de andere meubels of is een contrasterende stijl juist spannender?
  • Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
  • Wil je deuren, laden of open vakken?  Witte dressoirs & ladekasten: welke ruimte?

  Heb je géén idee waar je jouw witgekleurde kasten kwijt kunt? Geen zorgen, we helpen je op weg.


  In de woonkamer

  Een dressoir of ladekast in de woonkamer kan in vrijwel elke woning, in het bijzonder een wit model die je met alle gewenste stijlen en kleuren kunt mixen. Sterker nog: ze maken het plaatje van een mooi helemaal interieur af. Niet alleen visueel zijn ze een goede toevoeging aan deze ruimte, ook praktisch zijn ze niet te missen. In een flits is alles netjes opgeborgen. Op de kast zet je jouw nieuwe tv, radio of mooie tafellamp met stijlvolle accessoires.


  In de slaapkamer

  Een witgekleurd exemplaar in de slaapkamer is uitermate geschikt voor het overzichtelijk opbergen van verschillende spulletjes. Je kunt bijvoorbeeld een lade gebruiken voor handdoeken, voor je dekbedovertrek en hoeslaken en een aantal lades voor je broeken, T-shirts, jurkjes en truien.


  Gebruik andere lades voor badhanddoeken en sieraden, en je hebt alles overzichtelijk gesorteerd. Een lage kast met lades of dressoir kan je witte kledingkast vervangen, maar is ook prima als aanvulling hierop. Aan jou de keuze hoe je het verdeelt! Door een breed, wit exemplaar in de slaapruimte te plaatsen bij het voeteneind van je bed heb je meteen ’n fijn meubel om de tv op te plaatsen. Lekker vanuit je nest jouw favoriete serie checken! Hoe chill is dat?


  In de babykamer

  Een andere ideale plek voor een witte kast met lades of dressoir is in de babykamer naast de commode. Fijn om alle babyverzorgingsspullen en kleertjes in op te bergen. En zo’n kast komt ook altijd nog van pas wanneer je kleine groter is geworden.


  In de keuken

  Ook in je keuken zijn extra kasten zeer nuttig en verbetert het de totale uitstraling van de ruimte. Of ze nu grote en diepe lades hebben voor het opbergen van servies en keukenlinnen, of net als een apothekerskast met veel kleine laden: altijd handig & stijlvol!


  Wij weten het zeker: interieurs zonder witte ladekasten en dressoirs zijn niet compleet!

  Ladekasten & Dressoirs: wit

  22 Producten