Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Witte kussens voor een frisse wind

Met witte kussens laat je een frisse wind door je interieur waaien, creëer je een extra comfortabele zitplek, kun je supermakkelijk combineren en maak je het extra knus in huis. Met andere woorden: deze zachte accessoires zijn onmisbaar!

Witte kussens voor een frisse touch

Kan jouw woning een nieuwe, frisse tint gebruiken? Of wil je jouw interieur een strakke touch geven? Dan zijn witte kussens misschien iets voor jou. Deze zachte items kunnen elke kamer een flinke boost geven. Ze brengen licht in het duister en kunnen andere kleuren erg mooi naar voren laten komen. Kies voor een verzameling van witgekleurde exemplaren in verschillende materialen en in diverse groottes om een spannend geheel te creëren. De meest voorkomende formaten zijn 50 x 50 cm en 45 x 45 cm, maar je kunt ook grotere modellen vinden van 60 x 60 cm. Zo’n groot formaat is mooi om te gebruiken als sierkussen en nóg meer zitcomfort!

Witte kussens komen mooi tot hun recht als ze gecombineerd worden met andere meubels en woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan witte sierkussens op een donkere bank. Dit geeft een krachtig designeffect en kan versterkt worden door iets als gordijnen in dezelfde tint. Er zijn talloze opties! Lees snel verder en ontdek wat je nog meer kunt doen.

Wat doen witte kussens met mijn interieur?

Wit is een krachtige “kleur” en kan met een subtiele touch een nieuwe look aan je interieur geven. Bijna alle muren in woningen zijn vaak witgekleurd. Het zou een gemiste kans om geen extra witte accenten in je woning aan te brengen. Dit doe je heel gemakkelijk met stijlvolle witte kussens. Zo accentueer je de tint van de wanden en ontstaat er een rustig geheel. Wil je de rustieke flair helemaal doorvoeren? Plaats dan naast witgetinte kussentjes ook andere witgekleurde accessoires in je interieur, zoals een tafellamp of een witte vaas.

Een gevarieerd interieur is altijd een plus in een moderne woning en dus is het zeker aan te raden om verschillende soorten kussenhoezen te gebruiken. Denk hierbij aan variatie in stijl en patroon, maar ook de kleur van de kussenhoes. Je zou kunnen overwegen om in de hoek van de bank een wit, een bruin en een zwart kussen neer te leggen. Op een zwarte 3- of 2-zitsbank geeft dit een heel krachtig en mooi effect. Een paar mooie bruine sierkussens op een lichte bankstel kunnen ook een sierlijke toevoeging aan je interieur zijn.

Ook mooi: alleen witte kussens op jouw donkere bank! Dat vormt een nóg sterker contrast dan exemplaren in verschillende kleuren.

Waarom heeft mijn interieur wit nodig?

Een interieur zonder wit is als een salade zonder groente. Maar waarom is gebruik van wittinten zo belangrijk? En waarom zijn kussens in het wit een musthave in jouw huis? Het volgende:

 • Wit zorgt voor enorm veel licht in je woning. Laat je interieur blaken in het zonlicht!
 • Wit staat voor schoon en smetteloosheid. Het geeft bovendien een chique tint aan je stulp.
 • Wit is de krachtigste kleur voor je interieur, aangezien de meeste muren overwegend wit zijn. Tenzij anders gekozen natuurlijk.
 • Er zijn talloze combineermogelijkheden met witte kussens die je woning voorzien van een flinke upgrade!

  Witte kussens

  135 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Wit