Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Rust met grijze bureaus


  Zoek jij nog een mooi bureau voor in je werkkamer of voor in de woonkamer? Wil je een neutrale kleur die niet teveel in het oog springt? Dan kun je kiezen voor een grijs bureau. Het voordeel van een grijs bureau is dat het rust uitstraalt en dat je tijdens het werken niet te veel afgeleid wordt door onnodige prikkels.


  Als je een grijs bureau neerzet in een huiskamer, wil je natuurlijk niet dat het bureau teveel in het oog springt. Er zijn andere meubelstukken, zoals een mooie bank of een salontafel, die het wat meer verdienen om in de spotlights te staan. Een grijs bureau zet je onopgemerkt weg in je huis, zodat je in alle rust kunt werken zonder afleiding. Kies een hoekje uit in je huiskamer en creëer je eigen werkhoek.  Grijze bureaus: waar werk jij?

  Je kunt je bureau op verschillende plaatsen wegzetten in je woning. Sommige woningen zijn gezegend met een mooie studeerkamer, maar er zijn ook genoeg huizen die niet zo’n kamer bezitten. Dat is geen probleem, want je zet je bureau ook eenvoudig weg in je slaapkamer of in je woonkamer. Bij het plaatsen van een grijskleurig bureau gaat het om combineren. Kies een grijs bureau van hetzelfde materiaal als de rest van je meubilair, en match je bureau met je kasten door dezelfde stijl aan te houden. Leuk het geheel op met speelse of juist bijpassende accessoires!  Grijs bureau: Welk kleuren kies jij?

  Een grijs bureau plaatsen is niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Welke tint grijs kies je bijvoorbeeld? Er zijn veel verschillende tinten grijs, die net even allemaal anders vallen binnen je interieur. Hier vind je enkele opties: lichtgrijs, antraciet, zilvergrijs, olijfgrijs en taupe. Elke kleur grijs heeft zo zijn eigen kracht en kenmerken. Probeer wat uit en test welke kleur het beste aansluit bij de rest van je meubilair.


  Je kunt natuurlijk ook delen van je woning aanpassen aan je bureau. Een bureau in het grijs is vrij neutraal, maar kan heel erg naar de voorgrond treden door het te combineren met bepaalde kleuren of accessoires. Wat dacht je van een hip krukje op de juiste hoogte of een mooi kleed bij je bureau? Ook een witte achtergrond doet het altijd goed. Wil je wat meer kleur creëren? In plaats van wit zijn een oceaanblauwe of een gele achtergrond leuke opties!  Material world

  Wat ga je doen aan je bureau? Is het antwoord lezen, werken, gamen of de administratie? Denk dan ook na over de stoel. Combineer je je bureau met een gamestoel, een bureaustoel of een comfy fauteuil?


  En wordt het een hoekbureau, laptoptafel of computerbureau? Ga je voor eiken, mdf, metaal of een ander materiaal? Hoe combineert je grijze bureau met de rest van je meubels? Allemaal vragen die je moet beantwoorden voordat je een keuze kan maken!


  Je leest het, er zijn heel veel opties aan kleur, materiaal en vorm. Weet jij al voor welk soort grijze bureaus je wilt gaan?

  Bureaus & Secretaires - Grijs

  2 Producten