Zoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Witte nachtkastjes: een lichtpuntje in het donker’s Avonds voor het slapengaan nog even snel een hoofdstuk in je boek lezen of een tijdschrift doorbladeren. Wie doet het niet? Op witte nachtkastjes heb je de ruimte om je boek of tijdschrift kwijt te kunnen in de slaapkamer. Een houten nachtkastje in het wit heeft vaak een beperkte breedte en diepte, waardoor deze nachtkastjes naast vrijwel ieder bed passen.


Kun jij ook nog wel een nachtkastje in bijvoorbeeld hoogglans wit gebruiken? Het design van veel van deze nachtkastjes zijn zowel met een modern als met een klassiek interieur te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhouten variant, of voor een nachtkastje van alpine wit kunststof. Naast het gebruik van een nachtkastje naast je bed, kun je deze ook naast bijvoorbeeld je comfortabel bankstel in de woonkamer plaatsen. Lees snel verder hoe je een nachtkastje van hoogglans wit hout in je interieur verwerkt.Witte nachtkastjes in hoogglans

Een nachtkastje in hoogglans wit wordt doorgaans in de slaapkamer gebruikt naast je bed. Je kunt een nachtkastje echter ook elders in huis gebruiken, zoals in de woonkamer. Gebruik het nachtkastje van hoogglans wit hout hier als een bijzettafel, naast een bank of stoel. Handig om je kopje thee of koffie, een boek of je afstandsbediening op kwijt te kunnen.


Vaak beschikt een wit nachtkastje over meerdere lades. Deze lades bieden je ruimte voor het opbergen van boeken, tijdschriften, eventueel een zakdoek voor naast je bed of bijvoorbeeld een leesbril. Door je slaapkamer netjes opgeruimd te houden, blijft dit een gezellige ruimte! Te veel losse spulletjes kunnen rommelig en onverzorgd overkomen, terwijl dit juist een ruimte is waar rust zo belangrijk is.DIY: combineer witte nachtkastjes met verschillende accessoires

Om witte nachtkastjes nog beter bij je interieur aan te laten sluiten, kun je deze opvrolijken met verschillende accessoires. Door het beperkte formaat van een wit nachtkastje is het sterk aan te raden om het aantal accessoires op het kastje beperkt te houden. Een aantal voorbeelden van passende accessoires zijn bijvoorbeeld:

  • Een klassiek zilveren klokje voor de tijd, nooit meer te laat op je werk;
  • Een fraai lampje met een strakke lampenkap;
  • Een plantje voor een natuurlijke uitstraling van het kastje. Zorg ervoor dat het een plantje is dat goed tegen bestand is tegen weinig licht.


Dit zijn vanzelfsprekend slechts een aantal voorbeelden. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld kandelaars of waxinelichtjeshouders op het witte nachtkastje naast je bed te zetten. Het recept voor een sfeervolle en romantische avond in je slaapkamer.Ontdek WestwingNow

WestwingNow biedt een groot en gevarieerd aanbod accessoires en meubels, alles voor in huis en tuin! Van de nieuwste gadgets tot de fijnste klassiekers. Hier vind je de voor jou meest geschikte nachtkastjes in wit en kun je genieten van het gemak van online bestellen. Omdat we veel meubels in voorraad hebben, is er maar een korte levertijd en geniet je in een korte tijd van die prachtige witte nachtkastjes die als een lichtpuntjes lopen te stralen in jouw donkere slaapkamer.

Nachtkastjes: wit

35 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Wit