Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Tv-meubels - Grijs

2 Producten

Leuk bij elk interieur: grijze tv-meubels

Wil je een stijlvolle kamer, waarbij je meegaat met de laatste interieurtrends? Kies voor grijze tv-meubels, bijvoorbeeld met een vintage uitstraling. Vintage wordt momenteel gezien als de nieuwe mode, waarbij je met een tv-meubel in het grijs goed aansluit op die trend. Daarbij zorgt een tv-meubel in grenen hout voor een warmere sfeer in huis, omdat hout over het algemeen met warmte geassocieerd wordt.

Het fijne aan grijze tv-meubelen, is dat je deze tv-meubelen met vrijwel iedere interieurstijl kunt combineren. Heb je bijvoorbeeld een moderne toon in je meubels, dan kun je een grijs tv-meubel samen met bijpassende moderne accessoires ook in een moderne inrichting gebruiken. Lees snel verder en ontdek hoe je het klassieke tintje van een grijs tv-meubel ook in een modern interieur kunt gebruiken.

DIY: klassieke grijze tv-meubels

De kleur van een meubel hoeft niet direct iets te zeggen over de bruikbaarheid daarvan in je interieur. Zo kun je grijze tv-meubels bijvoorbeeld prima met moderne meubels combineren, mits je kiest voor de juiste accessoires. Combineer het klassieke van het tv-meubel in het grijs met moderne accessoires. Dit contrast tussen de accessoires en het lowboard zorgt voor een speels en gezellig geheel.

Je zou bij het kiezen van de accessoires kunnen denken aan:

 • Strakke, kleurrijke bloempotjes met plantjes;
 • Een schaal met een combinatie van accessoires;
 • Waxinelichtjeshouders, in verschillende felle kleuren.
 • Let er wel op dat je de combinatie van accessoires op je grijze tv-meubel niet te druk maakt. Dit kan een rommelige en daardoor minder mooie uitstraling aan het tv-meubel geven. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen!

  Grijze tv-meubels thuis gebruiken

  Tv-meubels in het grijs zijn niet alleen handig voor het plaatsen van je televisie en bijvoorbeeld het opbergen van dvd’s, cd’s en tijdschriften. Met een dergelijk wandmeubel kun je namelijk ook een sobere muur in huis opvrolijken. Waar in huis heb jij zo’n kale muur in het wit, waarbij geen accessoire lijkt te passen?

  Zet voor deze muur in plaats van een dressoir een grijs tv-meubel, met een combinatie van moderne accessoires. Dit zal een stijlvol geheel geven, waarbij de aandacht van de kale muur wordt afgeleid door het tv-meubel.

  Shop grijze tv-meubels bij WestwingNow

  Shop vandaag nog jouw favoriete grijze tv-meubels voor in je zithoek bij WestwingNow. Alle meubels en accessoires zijn uit voorraad leverbaar waardoor de levertijd kort is! Binnen no time staat er dus een van onze grijze tv-meubels in jouw woonkamer te prijken.