Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte ladekasten: opbergruimte die gezien mag worden


  Ladekasten in het zwart? Wat ons betreft de perfecte keuze als je nog op zoek bent naar een kast! Je kunt er handig je spullen in opbergen en je mooiste accessoires op uitstallen, bovendien is dit meubelstuk door de zwarte kleur supermakkelijk te combineren. Ideaal toch?  Zwarte ladekasten & de witte muur

  Bij een witte muur is het niet altijd even makkelijk om leuke accessoires te vinden, het kan namelijk snel té basic worden. Een klok heb je wellicht al elders in huis hangen, een schilderij is vaak duur en moet net bij je smaak passen en van lampen heb je er vaak ook al genoeg. Met een ladekast van zwart hout heb je een meubel dat de saaie uitstraling van muren kan breken. Het contrast tussen een zwarte kast en het wit van de wand geeft een speels effect. Wil je niet een volledig zwartkleurig exemplaar, dan kan een ladekast in zwart-wit of zwart-bruin uitkomst bieden.


  Je kunt op verschillende plekken in huis gebruikmaken van een ladekast. Zwarttinten zijn gemakkelijk te combineren, maar naast het feit dat exemplaren van zwartgekleurd hout of in hoogglans meer sfeer in huis brengen, kun je de lades gebruiken voor het opbergen van magazines, jouw administratie, speelgoed en andere spullen die je liever niet laat rondslingeren. Kun jij ook wel wat extra opbergruimte gebruiken? Lees snel verder en ontdek hoe je zwarte ladekasten op een speelse, stijlvolle manier in je interieur kunt verwerken.  Overal plek voor een zwarte ladekast

  Zwarte ladekasten zijn vrijwel overal in huis te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, waar je de tv op de ladekast kunt plaatsen. Heb je een kleine ruimte? Zorg er dan voor dat de diepte en breedte van de kast niet te groot zijn. Dit kan een benauwend effect geven en de kamer nog kleiner doen ogen. Ook zijn zwarte kasten vaak erg nadrukkelijk aanwezig, wat je vanzelfsprekend het liefst wilt voorkomen in een licht interieur.


  Ook op een slaapkamer of in de keuken kunnen zwarte ladekasten goed tot hun recht komen en superhandig zijn. Plaats je een exemplaar in je slaapruimte dan kun je er makkelijk je kleding in opbergen. In de leefkeuken kun je theedoeken, servies en kookgerei in de ladekast kwijt. Zelfs de badkamer is een handige plek. Zo heb je eindelijk ruimte voor jouw baddoeken en andere badkameraccessoires. Een model op wielen kun je makkelijk verplaatsen.  DIY: een minituintje in huis

  Wil je écht creatief aan de slag met zwarte ladekasten? Wij hebben een leuk idee: maak een hippe minituin voor op de ladekast! Waarom zou je bloemen alleen in jouw tuin laten groeien? Het enige wat je nodig hebt is een dienblad of grote schaal, wat aarde en een paar planten. Zorg ervoor dat ze niet te groot zijn zodat ze gemakkelijk overgepot kunnen worden. Laten we snel van start gaan!

  1. Vul het dienblad of de schaal met aarde waar je de planten in gaat zetten. Zorg dat het aardemateriaal niet over de rand van de schaal heen komt.
  2. Stop nu de plantjes in de aarde, zodanig dat de wortels niet meer zichtbaar zijn.
  3. Voeg tot slot wat kiezelstenen of schelpen aan de schaal toe, om het zwarte van de aarde enigszins te bedekken. Ook materialen als zand of houtsnippers kunnen hierbij helpen.


  Wat wil je nog meer? Zwarte ladekasten passen in elk interieur, je kunt er handig spullen in opbergen en het zijn ook nog eens stijlvolle meubelstukken waar je al jouw creativiteit op kunt loslaten!

  Ladekasten - Zwart

  9 Producten