Zoeken

Witte kasten

10 Producten

Kasten in wit voor meer lichtheid

Witte kasten zijn ideale meubels voor elk interieur, omdat deze meubels opslagruimte combineren met een aantrekkelijk ontwerp. Geen wonder dat een kast in wit of een sideboard in bijna elke woonkamer te vinden is. Vooral chic is een combinatie van staande en hangende meubels in wit.

De kleur wit is niet alleen tijdloos elegant, maar kan ook prachtig worden gecombineerd met je huidige meubilair. De vele verschillende, mooi vormgegeven dressoirs zijn echte blikvangers en zullen zeker de aandacht trekken in de ruimte. De witte ladekasten en dressoirs bieden opbergruimte en kunnen ook op beslissende wijze de stijl van je kamers beïnvloeden. Het dressoir was een van de meest populaire meubelstukken in de jaren 70 en beleeft momenteel een ware revival. Geen wonder, want een witte ladekast is ongelooflijk veelzijdig. Of het nu in de slaapkamer, woonkamer, eethoek of in de gang is, hij vindt zijn plek.

De bijzondere witte kast

Wat de witte kast zo speciaal maakt, is niet alleen de opbergruimte en hoogte. Ook het oppervlak – glanzend of mat – springt in het oog. Ander voordeel is, dat je de kast in wit met elke andere stijl kunt combineren.

Dit kan niet alleen in de woonkamer of slaapkamer, want de witte kast is ook geweldig in de keuken. Je combineert ze ook perfect met lage ladekasten die eveneens veel bergruimte bieden. De heldere kleuren staan voor puurheid en laat de kamer er netjes en schoon uitzien. Witte ladekasten en hoge kasten bestaan in diverse ontwerpen en maken het daarom mogelijk om verschillende stijlen te implementeren.

Witte ladekasten en dressoirs - dat is wat ze bieden

De prachtige meubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en natuurlijk ook gemaakt van verschillende materialen.

  • Hout: wil je wit, natuurlijk hout voor je witte kast? Ga voor het beste resultaat voor de hardhouten esdoorn en berk. Deze hebben een bijna witte kleur zonder te worden overschilderd. Bovendien heeft massief hout open met poriën, wat het binnenklimaat optimaliseert.
  • Wit metaal: het is ook mogelijk om een ​​kast van wit metaal te kiezen. Deze vind je echter meestal alleen maar in combinatie met kunststof of hout, want een dressoir gemaakt van hard en koel materiaal alleen werkt zelden. Wit metaal en hout zijn de beste partners om een ​​chique industriële charme in je woonkamer te creëren!
  • Kunststof: hoogglans wit is momenteel populair in woonkamers. Witte dressoirs gemaakt van kunststof hebben het voordeel van een laag gewicht en een gemakkelijke verzorging. Omdat kunststoffen synthetisch zijn gemaakt, zijn er verschillende vormen en kleuren beschikbaar.

Scandinavisch wonen

Het klassieke dressoir past perfect binnen de Scandinavische stijl van inrichting. Tegenwoordig zijn er andere variëteiten van dit meubelstuk ontwikkeld, zoals lowboards en highboards. Witte kasten, dressoirs en ladekasten worden met name gekenmerkt door hun lichtheid. Ook hangende dressoirs kunnen prachtig worden toegepast in de Scandinavische stijl. Met de witte voorkant kan hij prachtig worden gecombineerd met licht, natuurlijk houten meubilair, dat zo populair is bij in de Scandinavische stijl. Maak gebruik van kleurrijke accessoires om een ​​warme en knusse woonsfeer te creëren met de kast in wit!

Shop jouw nieuwe witte kast bij WestwingNow!

Gratis bezorgd vanaf € 20

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079