Win_your_wishlist LP_Win_your_Wishlist_Mobile

WIE GEEF JIJ EEN NIEUW INTERIEUR T.W.V. €5.000,- IN 2018?

Een nieuw jaar, een nieuw begin én een nieuw interieur. Nee niet voor jezelf, maar voor iemand anders. Want geven is toch veel leuker dan krijgen!

Dus wie gun jij een frisse inrichting. Je bff omdat je haar dag en nacht kan bellen? Je lievelingscollega die elke dag het zonnetje laat schijnen op kantoor? Je behulpzame buurvrouw die altijd je kat eten geeft? Óf je dochter die net haar eerste huis heeft gekocht? You name it!


Deze winactie is inmiddels afgelopen. We hebben ontzettend veel leuke inzendingen gekregen en daarvoor veel dank!
De winnaar is: Jessy Lutoerkey. Zij heeft een nieuw interieur t.w.v. €5.000,- voor haar zus Liza gewonnen.



Anna verlanglijstje

Theobert verlanglijstje

Lonneke verlanglijstje

Spelvoorwaarden:

  • - De actie loopt van woensdag 3 t/m woensdag 17 januari 2018.
  • - De winnaar wordt binnen één week na sluitingsdatum per email geïnformeerd. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • - Indien er een product van de verlanglijst niet meer voorradig is mag de winnaar een alternatief product voor dezelfde prijs uitzoeken.
  • - Deze spelvoorwaarden van Westwing B.V. zijn van toepassing op promotionele kansspelen die door de organisator worden georganiseerd. Ten aanzien van promotionele kansspelen is de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014 van toepassing die op 1 januari 2014 in werking is getreden. De organisator verklaart te allen tijde te zullen handelen conform het bepaalde in de Gedragscode.