Wijnglazen van kunststof: mooi én functioneelWijnglazen van kunststof zijn kleurrijk, divers en helemaal trendy! De bekers liggen lekker in je hand en zijn ook nog eens hygiënisch. Bovendien hoef je vanaf nu niet meer bang te zijn dat je duurbetaalde glazen kapotvallen. Mooi én functioneel dus. Ontdek welke plastic wijnglazen het beste bij jou passen!


Een glaasje vino op z'n tijd is heerlijk. Pak een goed glas en ontspan je, terwijl je heerlijk op de bank ligt. Wijn drinken doe je natuurlijk uit een mooi glas. Plastic wijnglazen zijn tegenwoordig helemaal hip en bieden volop mogelijkheden. De plastic glazen hebben een heldere uitstraling en zijn qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van echt glas. Ideaal voor een feestje of wanneer je drinkbekers nodig hebt voor onderweg!Weggooien of hergebruiken?

Je hebt een heel gezellig feestje, maar ziet nu al op tegen de grote vaat de volgende dag. Met het gebruik van plastic drinkbekers hoeft dat niet meer! Kunststof wijnglazen drinken net zo lekker als gewone glazen en je kunt ze na gebruik eenvoudig in de prullenbak gooien.


Vind je het zonde om jouw nieuwe bekers na één keer gebruiken al weg te gooien? Je kunt ze ook gemakkelijk hergebruiken. Doordat wijnglazen van kunststof zo divers zijn, heb je er altijd sterkere exemplaren tussen zitten. De stevige modellen kunnen zelfs in de vaatwasser!Neem je wijnglazen van kunststof mee!

Wat is er romantischer dan een picknick met een glaasje wijn erbij? Toch lastig om je mooie glazen mee te nemen. Goed inpakken in een theedoek en dan maar hopen dat ze onderweg niet breken. Kunststof wijnglazen bieden de perfecte oplossing! Ze zijn van hard plastic, dus stevig en toch licht in gewicht. Dat wordt ultiem genieten met een heerlijk wijntje uit luxe, kunststof drinkers op het strand of in het park! Kleedje erbij, vrolijke borden voor alle hapjes en maak het extra gezellig knus met een paar windlichten. Cheers!Cocktailparty met wijnglazen van kunststof

Behalve voor wijn zijn deze feestelijke kunststof drinkglazen ook ideaal om cocktails in te serveren. Een cocktail smaakt natuurlijk extra lekker als je het uit een mooi glas kunt drinken. Plastic wijnglazen vind je in allerlei thema’s en vrolijke kleuren, waardoor je ze perfect kunt gebruiken als cocktailglazen. Schenk die mojito’s maar snel in!TIP!

Ze worden natuurlijk extra leuk door ze te versieren met een mooi suikerrandje... Naar een cocktailbar gaan is dus niet meer nodig. Vanaf nu maak je de lekkerste cocktails gewoon thuis met de leukste glazen van kunststof.DIY met wijnglazen van kunststof

Heb je een bruiloft van je zus of is jouw beste vriendin jarig? Helemaal leuk om voor zo’n speciale gelegenheid jouw eigen unieke wijnglazen van kunststof te ontwerpen! Het materiaal is namelijk uitermate geschikt om te versieren met een watervaste stift, vrolijke verf of mooie stickers. Ook leuk om cadeau te doen met een goede fles wijn of champagne. Dat maakt 't cadeautje toch nét wat persoonlijker.Waar te koop?

Waar je die prachtige plastic glazen koopt? Bij WestwingNow natuurlijk! Verzamel jouw favoriete exemplaren en drink jouw wijn voortaan uit luxe wijnglazen van kunststof!

Wijnglazen - Kunststof

0 Producten