Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Kristallen wijnglazen

19 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Kristal

Kristallen wijnglazen: omdat er altijd wat te vieren is!

Met kristallen wijnglazen wordt elk evenement een ware gebeurtenis. Er is werkelijk niets dat meer feestgevoel uitstraalt dan een fonkelend glas van kristal! Het zijn de items die echt niet mogen ontbreken in elke zichzelf respecterende servieskast. Er is toch immers altijd wel wat te vieren?

Stel, je partner heeft een flinke promotie gekregen, je bent jarig, of het is jullie jubileum. Dat verdient een toast bij thuiskomst. Maar ook als er niets te vieren is, heb je weleens zin een feestje. Dek de tafel eens wat uitbundiger dan gewoonlijk en haal de kristallen wijnglazen tevoorschijn. Met kristal tover je een glimlach op ieders gezicht!

Kristallen wijnglazen: fonkelende musthaves

Champagneglazen en wijnglazen van kristal zijn een echte ‘must’ in je glasservies. Het maakt namelijk echt verschil of je een goede wijn uit een gewoon, of uit een kristalglas drinkt. Omdat het mogelijk is kristal zeer dun te slijpen of blazen, is de afdronk heel subtiel.

Voor elke wijn een ander wijnglas

Een wijnkenner stelt het absoluut op prijs als wijn uit het juiste glas geserveerd wordt. Wanneer je gaat shoppen voor wijnglazen vind je een legio mogelijkheden om uit te kiezen. Of het nu een zoete dessertwijn is, een dure champagne, of een lekkere rode of witte wijn; het is uitermate stijlvol om ze in het juiste wijnglas te presenteren.

Kristallen wijnglazen als luxe decoratie

Organiseer je thuis regelmatig etentjes? Wijnglazen van kristal mogen dan niet ontbreken. Ze voorzien de eettafel meteen van een flinke dosis elegantie. Met een gladgestreken wit tafelkleed en mooie kandelaren maak je deze chique look helemaal compleet. Oh, en vergeet niet een mooie waterkan en waterglazen op tafel te zetten!

Geniet ook van je kristallen wijnglazen wanneer ze niet in gebruik zijn! Uitgestald in een mooie vitrinekast vormen ze een fantastische blikvanger in je keuken of woonkamer. Laat ze extra schitteren en glinsteren door achter de glazen een mooie spiegel te plaatsen. Verwen jezelf gewoon. Het luxueuze gevoel is het zeker waard!

Verras met kristallen wijnglazen

Geef ze kado!

 • Je nichtje of neefje gaat voor het eerst op kamers? Kristallen wijnglazen zijn een volwassen presentje dat zij of hij absoluut zal appreciëren. Ook als verlovings- of huwelijksgeschenk zijn glazen van kristal een echt goed cadeau.
 • Maak een prachtige kroonluchter!
  Met behulp van visdraad of mooi metaalgaren en ledlampen, kan een handige ziel met kristallen wijnglazen en champagneglazen een flonkerend kunstwerk creëren. Wees lekker creatief!

 • DIY - Buitengewoon bijzondere kristallen wijnglazen

  Ets een monogram of andere versiering in je kristallen wijnglazen. Dat doe je zo:

 • Kies een passend sjabloon als decoratie voor op de glazen; je initialen of bijvoorbeeld een mooie vlinder.
 • Maak je kristallen wijnglazen vetvrij met wat alcohol.
 • Bevestig het sjabloon op het glas met schilderstape. Zorg dat je dit op elk glas hetzelfde doet, en beplak het royaal. Je wilt niet dat de rest van het glas geëtst wordt!
 • Met een kwast besmeer je de glazen met een dikke laag “ets-pasta”. (Dit is te krijgen bij goede hobbyzaken of online.)
 • Laat het de in de gebruiksaanwijzing aangegeven tijd intrekken, was het voorzichtig af, et voilà…jouw unieke kristallen wijnglazen zijn een feit!