Zoeken

Waterglazen

Sorteren
162 Producten
Sorteren

Mooie waterglazen om te genieten van elke slok

Waterglazen: we hebben ze allemaal nodig. Wist je dat het goed is om per dag maar liefst zo’n anderhalf tot twee liter vocht te drinken? Dat zorgt voor een goed gehydrateerd lichaam: je huid straalt en je gezondheid verbetert! Reden genoeg dus, om mooie waterglazen in huis te halen. Zo wordt water drinken niet alleen goed voor jou en je lichaam, maar ook een lust voor het oog!

Waterglazen voor elke gelegenheid: van het dagelijks diner tot een feestje

Waterglazen gebruik je bij vrijwel elke gelegenheid. Een glas water bij de wijn tijdens het dagelijkse diner, bij een borrel om af en toe van te nippen of tijdens het zonnen in de tuin op een hete zomerdag. Zo’n watertje hoeft trouwens helemaal niet saai te zijn! Mix het eens met wat vers fruit en munt en je hebt een heerlijk fris fruitwater. Ook nog eens ontzettend gezond!

Heb je een feestje op de planning? Haal dan een leuke waterkaraf met bijpassende waterglazen in huis! Zo neem je jezelf een hoop werk uit handen en heb je gelijk een leuke set om op tafel te zetten. En ben je bang voor vlekken op de tafel? Met onderzetters maak je je tafel helemaal af en is je tafel veilig voor alle kringen die zo’n waterglas kan maken.

Geef je binnenkort een chic diner voor vrienden en familie ter ere van een speciale gelegenheid? Kleed je tafel aan met design waterglazen die matchen met jouw wijn- of champagneglazen en steel de show! Jouw gasten zullen hun ogen uitkijken aan de prachtig gedekte tafel. Vergeet je decoratie op tafel niet? Een prachtige volle bos bloemen doet het altijd goed.

Voor elke stijl een waterglazenset

Zoek eens naar waterglazen en je zult zien dat er een groots aanbod is aan uiteenlopende kleuren, vormen, maten en stijlen. Dat maakt de keuze misschien lastig, maar je weet zeker dat er altijd eentje te vinden is naar jouw wensen en stijl.

Fan van kleur? Ook dan is er vast en zeker een geschikt exemplaar te vinden. Wat dacht je van een waterglazenset in allerlei verschillende kleuren, zoals rood, groen en blauw? Wil je een nog opvallender paar? Kies voor waterglazen met structuurpatroon of reliëf en maak je van je nieuwe set een echte blikvanger!

Maak je veel gebruik van bruin- en grijstinten in je interieur? Zoek naar bijpassende waterglazen in dezelfde tinten om je interieur helemaal af te maken. Verstop je je glazen liever niet achter je kastdeuren, dan kun je natuurlijk ook gaan voor een open servieskast waarin je al je pareltjes uit kan stallen. Ontzettend mooi en praktisch, want je glazen liggen zo voor het grijpen.

Ook zijn er glazen in allerhande stijlen. De echte modernist kiest voor een glas in een bijzondere vorm. Denk aan een oneven glas of een exemplaar met kegelvorm.

Ga je liever voor een one-of-a-kind? Dan zijn de mondgeblazen glazen iets voor jou. Een echt handgemaakt product, wat ieder item uniek maakt.

Wil je jouw chique interieur nog luxer laten aanvullen? Ga dan voor waterglazen met een gouden randje of een set met reliëf en zorg voor bijpassend servies voor een glamourous look. Of haal kristallen glazen in huis. Ze zijn misschien duurder in aanschaf, maar kunnen van generatie op generatie meegaan. Ze zijn het dubbel en dwars waard!

Aan jouw industriële interieur mogen matching waterglazen natuurlijk niet ontbreken. Met een zwart of zilver glas zit je altijd goed. Heb je koperen accenten in je huis? Laat dit dan eens terugkomen in je beker en ga voor een exemplaar in dezelfde tint!

Waterglazen online kopen bij Westwing

Waar je ook voor kiest, de nummer één regel is: zorg voor eenheid. Je kunt natuurlijk mixen en matchen met verschillende glazen, maar houd dan bijvoorbeeld altijd dezelfde vorm aan. Of kies voor dezelfde waterglazen, maar dan in verschillende tinten.

En let er goed op of je glazen in de vaatwasser kunnen. Zonde als jij eindelijk de set van je dromen hebt gevonden, maar deze stuk gaat wanneer je ‘m schoon wil maken.

Waterglazen kopen doe je online bij Westwing! Shop ze nu en geniet binnenkort al van een heerlijk drankje uit jouw nieuwe waterglas!