Witte wasmanden en waszakken: netjes en schoon


In het weekend de was doen, zodat je als de week begint weer schone en frisse kleding aan kunt? Of juist doordeweeks wassen, zodat je in het weekend niet met was zit? Voor veel mensen is wassen een klus die nog al eens met tegenzin wordt gedaan. Helaas moet het toch gebeuren. Met een groot gezin kan een witte wasmand, wastas of wasbox in de badkamer niet ontbreken.


Wanneer je kiest voor een mooi exemplaar dat past bij jouw interieurstijl, maak je dat wassen misschien zelfs een beetje leuker! Er zijn wasboxen, manden, zakken, tassen en ook exemplaren die je tegelijkertijd als tafeltje of bijzetter kunt gebruiken. Wordt het er een met deksel of met uitneembare zak? Geef een beetje design aan je wasgoed! Mooi én handig!Witte wasmanden en waszakken: verbergen maar!

Voor een wasmand is het belangrijk dat die alle vuile was van bewoners van het huis kan herbergen. Het is niet zo fijn om een berg was in je slaapkamer te laten liggen en daarom gooi je het liever in de wasmand. De meeste mensen hebben twee wasmanden, één voor de lichte en één voor de donkere was. Een witte wasmand is neutraal en valt daarom niet zo op in het interieur. De vuile was springt dan niet zo in het oog en wordt toch netjes opgeborgen.Beautiful bathroom

Als je denkt aan de badkamer, dan zijn er een aantal vaste dingen die daar in staan. Natuurlijk de douche en wastafel, maar ook accessoires zoals wasmanden zijn meestal hier gesitueerd. In de natte ruimte trek je als eerst je kleren uit als je wilt gaan douchen, en dan kun je ze daar gelijk in de was gooien.


Een witte wasmand of waszak is eigenlijk onmisbaar als je huis netjes en opgeruimd wilt houden. Een wasmand heeft qua inhoud vaak dezelfde capaciteit als waarmee je een wasmachine kunt vullen. Vaak is dat tot vijf of zes liter vuile was die je in de wasmand kwijt kunt.Witte wasmanden en waszakken in stijl

De wasmand hoeft eigenlijk helemaal niet per se een saai object te zijn dat maar een beetje in een hoekje staat. Je kunt de wasmand, net als de rest van je woonaccessoires, aan laten sluiten bij jouw woonstijl:

  • Heb jij een landelijke badkamer die gezellig is ingericht met mooie tegels en bijpassende meubelen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rieten wasmand. Riet is licht zodat je het goed kunt verplaatsen of meenemen naar de wasmachine.
  • Heeft jouw huis een meer modern gevoel? Dan is de wasmand van ijzer een goed idee. Je kunt die minder goed verplaatsen maar je gooit de was gewoon in de draagbare wasmand en klaar is Kees.
  • Ben jij een echte fan van design? Ook dan kun je een wasmand uitkiezen die daar helemaal bij past. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van hout en wit ijzer. Perfect voor een ruimte met Scandinavisch design!


Ben jij er klaar voor? Kies hier jouw witte wasmanden en waszakken uit!

Wasmanden & Waszakken - Wit

4 Producten