Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Zwarte wandtafels

20 Producten

Kies een ​​wandtafel in het zwart

Onze wandtafels in het zwart nemen niet veel ruimte in beslag, leggen verfijnde accenten en bieden opbergruimte. Of het nu gaat om een ​​telefoonboek, je sleutels of als voetstuk voor decoratie als vazen, foto's en kaarsen - de creativiteit kent geen grenzen. Met mooie manden of andere decoratieve opbergdozen, kun je gemakkelijk extra opslagruimte creëren in de afzonderlijke compartimenten. Kies voor een wandtafel in zwart.

Wandtafel in zwart - praktische en stijlvolle opbergruimte in één

Een wandtafel in zwart is bijzonder modern, biedt opbergruimte en vormt een eyecatcher in de ruimte. Wat dacht je van een verfijnde wandtafel met glanzend oppervlak? Omdat zwart nog steeds de meest klassieke en veelzijdige kleur is, is het altijd een goede keuze. Zwart past in bijna elk interieur en straalt elegantie en subtiliteit uit. De wandtafel is een ​​behoorlijk praktisch meubelstuk dat veel opbergruimte biedt in de laden of achter de deuren en op de planken. Zwarte wandtafels kunnen in veel verschillende ruimtes worden gebruikt.

 • In de slaapkamer als bijzetter en voor het opbergen van ondergoed of sokken.
 • In de kinderkamer als een bijzetter en voor het bewaren van boeken of speelgoed.
 • In de woonkamer als decoratief element, bijvoorbeeld als voet voor de tv of stereo.
 • Als bijzettafeltje.
 • Op kantoor als een praktische kast.

 • De wandtafel in het zwart: de materialen

  Wandtafels zijn er in veel verschillende kleuren en materialen, kies dus een model dat past bij jouw stijl. Welke voordelen de afzonderlijke materialen hebben, laten we je hier zien.

 • De zwarte houten wandtafel - dit model is vaak gemaakt van vezelplaat - een mengsel van hout en bindmiddelen. Als gevolg hiervan is deze wandtafel bijzonder vormstabiel en heeft deze weinig zorg nodig vanwege het krasbestendig afgedichte oppervlak. Bovendien zijn deze wandtafels in zwart veel lichter dan de massief houten modellen. Met een houten wandtafel in zwart met metalen frame ga je voor een pure look.
 • De zwarte wandtafel van massief hout - deze tafels van massief hout zijn het meest robuust en overtuigen door hun sterkte en natuurlijke uitstraling. Ze kunnen worden gebruikt voor de opslag van zware items, zoals tv-toestellen of een stereo. Wanneer een wandtafel dienst doet als werkplek, heeft hout het voordeel dat het nauwelijks vingerafdrukken en stof laat zien en dat het oppervlak niet snel krast.
 • Zwarte wandtafel van metaal - dit materiaal wordt vaak gebruikt om accenten te geven aan de (houten) wandtafel. Bijvoorbeeld in de vorm van poten en handvatten. Het wordt dus meestal gecombineerd met andere materialen zoals hout of glas. Bijzettafels van metaal zijn zeer robuust en verspreiden een industriële charme. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden.
 • De zwarte wandtafel met glas: een wandtafel in zwart met een glazen blad ziet er erg stijlvol en eigentijds uit. Aangezien het materiaal echter niet zo stabiel is, kun je op deze variant geen scherpe of zware voorwerpen zetten. Ook als werktafel is glas niet ideaal, omdat je vingerafdrukken en krassen duidelijk kunt zien. In combinatie met kaarsen, lampen en kleine decoratie wordt een dergelijke wandtafel echter de blikvanger in elke woonkamer.

 • De wandtafel in zwart: de vorm

  Van puur rond tot rechthoekig en strak; de wandtafel in zwart is er in diverse vormen.

 • De halfronde wandtafel in het zwart - De halfronde wandtafel is een leuk alternatief voor de rechthoekige klassieker. Deze vorm is niet alleen bijzonder zacht en stijlvol, maar beschermt ook tegen botsingen aan de scherpe randen en hoeken. Een zwarte wandtafel met gebogen vormen en versieringen accentueert de vintage stijl, romantische of klassieke stijl terwijl pure, minimalistische vormen moderniteit toevoegen.
 • De rechthoekige wandtafel in het zwart - De rechthoekige vorm is een klassieker onder de wandtafels in het zwart. Dankzij zijn rechte lijnen past de wandtafel zich perfect aan elke ruimte aan en is hij ideaal voor kleine nissen - bijvoorbeeld onder een trap of onder een schuin dak. Mooi binnen de klassieke stijl.

 • De wandtafel in het zwart: waar plaats je hem?

 • In de entree, hal of gang - in de gang creëert de zwarte wandtafel bergruimte, bijvoorbeeld onder de kapstok. Versier dit handige en tegelijkertijd decoratieve meubel met een lamp en een spiegel. Zo kun je je outfit nogmaals checken voordat je je deur uitgaat.
 • In de woonkamer - in de woonkamer is de wandtafel een zeer praktisch meubelstuk, omdat hier tijdschriften, boeken, pennen of kleine decoratie zich perfect verbergen in de kleine laden. Bovendien vinden prachtige fotolijsten hun plaats bovenop.
 • In de eetkamer - naast de hal en de woonkamer is de wandtafel in de eetkamer erg mooi. Hier zorgt hij voornamelijk voor extra opslagruimte. Maar ook decoratie, geënsceneerd met kaarsen of een mooie lamp, is de wandtafel hier prachtig.

 • Stylingtip: de zwarte wandtafel met kleurrijke accessoires

  De zwarte wandtafel is prachtig met kleurrijke accessoires. Afhankelijk van het seizoen kun je hier verschillende arrangementen neerzetten. Felle kleuren zoals zongeel, rood of sappig groen roepen het voorjaarsgevoel op en passen bij het warmere seizoen. Zelfs bloemen in deze kleuren zien er extra mooi uit op zwart. In de herfst en winter zoeken we wat meer comfort. Een decoratie in sterk okergeel of terracotta staat in dit seizoen mooi op je zwarte wandtafel.

  Verzorgingstips voor je wandtafel in het zwart

  De wandtafel in zwart in de houtlook zijn meestal geverfde ontwerpen. Deze hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te verzorgen zijn dan het natuurlijke materiaal. Als er bijvoorbeeld een glas omvalt, veeg je de vloeistof zo snel mogelijk af zodat deze niet verder in het hout doordringt. Vlekken kunnen het best worden verwijderd met een vochtige doek, warm water en een beetje afwasmiddel. Wrijf nogmaals droog zo snel en grondig mogelijk. Metalen oppervlakken kun je op een vergelijkbare manier aanpakken. Als je wandtafel een glazen oppervlak heeft, kun je hem reinigen met een spiritus-oplossing. Voor alle modellen en materialen geldt: dagelijks stof en kruimels worden het beste verwijderd met een droge, zachte doek.

  Koop je wandtafel in zwart online bij WestwingNow

  Als een mooie blikvanger in de entree of als een kleine helper in de eetkamer: de exclusieve selectie van mooie wandtafels in zwart van WestwingNow laat niets te wensen over.