Witte wandtafels

12 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Witte wandtafels: opgeruimd staat netjes

Een wandtafel in wit helpt opruimen, biedt stijl, ruimte en rust. De moderne wandtafel in wit maakt indruk door zijn zuivere, pure look die eenvoudig zijn plek vindt in een hal, keuken, kantoor of woonkamer. De lichte kleur van een witte console maakt hem tot het perfecte meubel voor kleinere ruimtes, omdat de wandtafel subtiel en slank is.


De wandtafel in het wit - een allround talent voor het hele huis

Hoogwaardige wandtafels hebben veel voordelen en zijn beschikbaar in diverse stijlen. Dankzij het neutrale kleurenschema kunnen deze bijzettafels overal worden geplaatst. In donkere of erg kleurrijke kamers kunnen witte wandtafels lichtheid geven. In lichte kamers onderstreept de witte wandtafel daarentegen de vriendelijke, zachte sfeer. Waar zet je jouw favoriete model neer? We hebben enkele ideeën voor je:

  • Stijlvolle bijzetter in de woonkamer - in de woonkamer en de eetkamer kunnen witte wandtafels de stijl perfect benadrukken en onderstrepen. Een witte wandtafel kan worden opgeleukt met een mooi tafelkleed. Je kunt in de witte wandtafel met lade ook je mooie zilverwerk, servetten, of kleine decoratieve objecten bewaren die slechts in bepaalde seizoenen worden gebruikt.
  • Praktische tafel in de gang - een wandtafel in de hal of gang is handig om spulletjes te bewaren en bij de hand te houden. Daarnaast is een witte wandtafel een elegant meubel. Versier hem met een vaas in glanzend zilver, met daarin een geurige boeket met bloemen, mooie fotolijstjes of decoratie.
  • Inspirerende werkplek in je home office – Je kunt je beter concentreren in een opgeruimde omgeving. Een wandtafel in wit, bij voorkeur met lade – is hiervoor ideaal. In de vakken en laden kun je kleine voorwerpen of papieren documenten opslaan die je niet elke dag nodig hebt.
  • Opberger in de slaapkamer: in de slaapkamer slaapkameris een wandtafel in wit ook erg handig. Zet er een spiegel op, bewaar er sieraden in en zet er een bakje met je favoriete make-up op. Hier maken we ons klaar voor de dag in de ochtend, doen we sieraden aan, kijken we in de spiegel en brengen we make-up aan. Zo gebruik je hem als kaptafel. Je kunt de wandtafel in de slaapkamer ook gebruiken als plek om aan te schrijven.

Wandtafels in het wit - voor elke stijl

In de essentie is een witte consoletafel een eenvoudig, minimalistisch meubelstuk. Maar afhankelijk van het ontwerp, het materiaal en de vorm past deze in verschillende woonstijlen.

  • De wandtafel in wit - in landelijke stijl: een witte wandtafel lijkt gemaakt voor de serene en natuurlijke landelijke stijl. Vooral als hij is gemaakt van hout en de laden zijn versierd met antiek uitziende metalen elementen. Een witte wandtafel in een landelijke stijl is ook herkenbaar aan zijn lichte houten ornamenten, houtsnijwerk of versierde poten. Ga voor landelijke romantiek in de hal of zet het meubel als bijzetter in de slaapkamer.
  • De witte wandtafel - in de clean chic look: een wandtafel in hoogglans wit is erg elegant en past goed in de clean chic look. Kies bijvoorbeeld voor een designwandtafel in de woonkamer en ga voor een slank model met hoge poten van metaal. In de studeerkamer kan een moderne witte wandtafel perfect zijn als een bureau.
  • De wandtafel in wit - in de Scandi-stijl: de combinatie van wit hout met licht eikenhout maakt een wandtafel het perfecte object voor decor in Scandi-stijl. Kies een witte wandtafel met open compartimenten zonder laden - je kunt er bijvoorbeeld manden in bewaren voor opslag, en dit past bovendien heel goed bij de Scandi-stijl.

Tips voor onderhoud

Houd je witte wandtafel lang schoon en netjes. Een witte houten wandtafel moet altijd vochtig worden afgenomen en worden verzorgd met een houtverzorgingsproduct. Als het tafelblad van de wandtafel van metaal is gemaakt, volstaat water met een zacht reinigingsmiddel.


Koop jouw witte wandtafel bij WestwingNow

Een witte wandtafel is een multifunctioneel meubel dat past in elke kamer en stijl en zorgt voor een aangename sfeer. Shop jouw favoriete wandtafel in wit bij WestwingNow!