Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Zwarte wandlampen: chique lichtpuntjes voor elk interieur


Zwarte wandlampen maken jouw lichtplan helemaal compleet! Zoek jij nog wat verlichting voor in je woning? Ben je van mening dat jouw lampen hoognodig aan vervanging toe zijn, of wat aanvulling kunnen gebruiken? Dan is een wandlamp in het zwart absoluut iets voor jou. Zo’n moderne lamp neemt weinig plek in beslag doordat het aan een wand bevestigd is. Er zijn veel stijlvolle modellen op de markt en er is genoeg afwisseling tussen kleine, grote, excentrieke, strakke en wat landelijkere wandlampen. Aan jou de keuze!


Elk interieur krijgt een moderne sfeer door een wandlamp. In de kleur zwart zorgt deze lichtbron daarnaast voor een elegante en chique sfeer. Helemaal als je al enkele zwarte woonaccessoires in huis hebt, versterkt deze subtiele lamp het effect aanzienlijk. Je kunt ervoor kiezen één lampje op te hangen, maar je kunt ook meerdere exemplaren naast elkaar hangen voor een mooi lampenlicht. Ga je voor een inktzwarte wandlamp of toch voor een diepzwarte of nachtzwarte lamp in combinatie met jouw donkere tafellampen?Zwarte wandlampen: een must voor iedere woning

Zwarte wandlampen zijn een aanwinst voor iedere woning. Ze stralen klasse en stijl uit en je kunt er heel gericht bepaalde woondelen mee verlichten in combinatie met mooie tafel- en vloerlampen. Je kunt voor fel licht gaan, maar ook voor mat licht door je lamp wat te dimmen.


Het materiaal van de zwarte wandlamp kies je zelf. Je kunt voor een houten, stoffen of glazen wandlamp gaan. Of een exemplaar die is gemaakt van glimmend metaal. Wil jij flink wat kosten besparen? Ga dan voor een energiezuinige LED-wandlamp.


Een lantaarn voor buiten aan de muur is vaak een fraaie toevoeging voor je tuin of terras. Hang zo’n lamp naast de voordeur en je hoeft niet meer in het donker naar de sleutels te zoeken. Fijn toch?!Zwarte wandlampen: waar hang ik ze?

  • De muur van de woonkamer is doorgaans een goede locatie voor een wandlamp. Ben je nog in dubio over de kleur, dan is zwart altijd een prima keuze. Zwarttinten zijn graag geziene gasten in deze ruimte, dus waarom ook niet in de vorm van wandlampen? Extra chic is het als je dit combineert met kandelaren in dezelfde donkere kleur. Ook komt het vaak van pas om wat kleinere lampjes hier en daar verspreid te hebben, met name als je op bepaalde plekken wat meer licht wilt creëren. Of misschien wil je wel dat mooie dressoir die je van jouw oma hebt gekregen in de schijnwerpers zetten? Door zwarte wandampen erop te laten schijnen neem je niet de shine weg van dit kastje en leg je er extra aandacht op!
  • Wat dacht je van een zwarte wandlamp voor de slaapkamer? Je kunt dit gebruiken als nachtlampje boven jouw nachtkastje, zodat je nog lekker een boek kunt lezen voordat je gaat slapen. Kies voor een peertje met zacht licht zodat je niet een wakker gevoel krijgt door felle lichtstralen.
  • Heb je een werkkamer? Dan kun je, naast een vloerlamp, een wandlamp goed gebruiken als felle werkverlichting. Bevestig het lampje aan de wand naast jouw bureau.
  • Heb je een moderne keuken? Dan is er één ding zeker: deze ruimte schreeuwt om een moderne wandlamp! Zwart versterkt de moderne sfeer en geef jouw keuken een stoer tintje.


In welke kamer hang jij straks jouw zwarte wandlampen aan de muur?

Wandlampen: zwart

58 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Zwart