Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Koperkleurige wandlampen: trendy lichtpuntjes voor die kale wanden


Koperkleurige wandlampen: dat is pas wat je trendy eyecatchers kunt noemen! Je probeerde stiekem al van alles: een schilderij, een spiegel en een plankje met wat accessoires. Dat staat allemaal leuk, maar toch vind je het hier en daar nog wat kaal aan de muur. Jij bent een liefhebber van schoonheid en kijkt met zorg naar jouw interieur. Je volgt de trends en houdt van veranderingen in huis. Maar nu weet je toch niet wat je met sommige kale wanden aan moet. Probeer eens zo’n wandlamp van koper en combineer dit met jouw tafel- en hanglampen van hetzelfde glimmende materiaal. Mooi!


Lampen zijn de finishing touch op de inrichting. Ze geven naast hun stralende functie vanaf het plafond als hanglampen, vanaf de vloer als vloerlampen of op de muur als wandlampen een stijlvolle knipoog. Dus zoek je nog een trenditem voor aan de wand? Ga dan voor een lichtbron in de vorm van een wandlamp! Het trendy element geef je door te kiezen voor een koperen exemplaar. Mix dit met jouw andere koperkleurige woonaccessoires en jouw stulp ziet eruit om door een glimmend ringetje te halen.Waarom koperkleurige wandlampen?

Omdat koper van nature straalt en een koperen wandlamp zelfs zonder brandende lampen een enorme sfeerboost aan de ruimte geeft. Het model van de lamp is helemaal aan jou!

  • Een wandlamp met een moderne strakke look.
  • Een koperen wandlamp volgens het design van een oude scheepslamp is aanzienlijk antiek en doet ook prachtig dienst als buitenwandlamp!
  • Of koperlook lampen in de vorm van een bolvormige vogelkooi, met fijne draden. Hierdoor ontstaat er een mooi lichtspel en heb je een interessante lichtbron te pakken.Twee interieurstijlen met koperen wandlampen

Welk model lamp je ook kiest, koper is verbonden aan twee stijlen. Voor welke stijl kies jij? Koperen items passen zowel binnen de Scandinavische stijl als de Industriële stijl. Beide immer on-trend stromingen in de wereld van home and living. Dus kies je voor koperen wandlampen, dan kies je door het design voor een Scandi of Industrial sfeer.


Vandaar dat koper zo überhip is! Naast een koperen wandlamp kun je deze stijlen ook creëren door de wandlamp aan te vullen met andere verlichting en accessoires. Er zijn genoeg koperen items te vinden: van theelichtjes tot dienbladen en van hippe tafellampen tot de fancy pannen die je in de keuken hebt staan.Koperkleurige wandlampen voor buiten

Met een koperkleurige wandlamp geef je jouw terras, tuin of balkon een even fijne sfeer mee als binnen. Jouw buitenwandlamp die tijdens lange zomeravonden een sfeervol lampenlicht op jouw tuintafel schijnt en een mooie lichtmix vormt met die gezellige windlichten op tafel. Zie je het al voor je? 


Bedenk wel dat koperen buitenverlichting door een chemische reactie groenige vlekken kan krijgen. Maar een ramp is dit niet, zo krijgt jouw koperkleurige wandlamp juist een oud aanzien en lijkt hij uit oude tijden gevlogen. Een echte vintage, koperkleurige wandlamp dus! Vind je zo’n gevlekte lamp toch geen succes, dan boen je ‘m supermakkelijk schoon met koperpoets. Easy does it. (Denk trouwens ook een beetje aan het milieu én jouw portemonnee en kies voor energiezuinig LED-verlichting.)


Hangen er in jouw huis binnenkort ook van die superhippe koperkleurige wandlampen aan de muur?

Wandlampen: koperkleurig

0 Producten