Industriële wandlampen

20 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Industriële wandlampen: eyecatchers in elke ruimte

Industriële wandlampen zijn opvallende verschijningen in elke ruimte.

  • In de slaapkamer kan een wandlamp perfect worden gebruikt als leeslamp bij het bed.
  • In de hal daarentegen kunnen industriële wandlampen perfect dienen als verlichting van de ruimte bij binnenkomst.
  • In de woonkamer kan een industriële wandlamp de ideale spotlight zijn voor je schilderijen foto’s of coole prints aan de muur!

Industriële wandlampen in de tuin

Ook in de tuin kun je industriële wandlampen ophangen als stoere verlichting van de buitenruimte. Voor aan de schuur of bij de voordeur is een wandlamp de beste optie om ’s avonds de boel goed verlicht te hebben. Zo kun je altijd zien of je de sleutel goed in het sleutelgat steekt en zit je tijdens warme zomeravonden niet in het donker op jouw terras. Een industriële wandlamp is een extra stijlvolle toevoeging in een prachtige tuin!

Industrieel wonen? Zo doe je dat!

Industriële verlichting is essentieel. Oude fabriekslampen geven je woning een duidelijk karakter. Denk naast stoere wandlampen ook aan gave hanglampen boven de eettafel, of een vintage schijnwerper als vloerlamp.

  • Geef je glad gestucte muur met behang een ruige betonlook, of het uiterlijk van een bakstenenmuur.
  • Grijstinten vormen natuurlijk de basis in een industrieel interieur. Maar een opvallende accentkleur als okergeel of mintgroen staat ook echt te gek.
  • Kies voor strakke en verweerde materialen zoals metaal, leer, ruw hout en gerecycled glas.
  • Industriële flair in je interieur creëer je niet alleen met meubels in de huiskamer, maar ook met industriële wandlampen aan de muur

Of je nu helemaal industrieel wilt wonen, of slechts enkele stoere elementen zoekt voor je interieur. Op WestwingNow vind je in ieder geval coole industriële wandlampen voor in je winkelmand!