Statement stuk en designobject: wandklokken van metaal

Ze zijn niet langer alleen een uurwerk. Tegenwoordig zijn metalen wandklokken meer een designobject in onze huizen. Bij ons vind je zowel klokken die volledig van metaal zijn gemaakt als modellen die van metaal en ander materiaal, zoals hout of kunststof zijn gemaakt. Naast klassieke klok-ontwerpen biedt ons assortiment je ook bijzondere wandklokken, zoals modellen met lange wijzers zonder wijzerplaat. Onze selectie varieert van klassieke metalen wandklokken tot moderne, ongebruikelijke ontwerpen.

Welke wandklok van metaal past bij jou?

Wanneer je denkt aan een metalen klok denk je wellicht aan een moderne versie met strak, mat metaal en minimalistische wijzers en andere details. Toch zijn er ook metalen klokken die in een retro of industriële stijl voorkomen.

Ga je voor een grote metalen wandklok maar moet het niet te druk worden? Kies dan voor een metalen klok met enkel het frame van een klok. Zo houd je het minimalistisch maar kun je toch een hele muur in één keer decoreren. Wat je ook zoekt; voor ieder interieur bestaan er wel een passende metalen wandklokken voor aan de muur.

In welke ruimte of kamer?

Eigenlijk hóef je niet eens te kiezen! Je kunt ook in elke kamer een mooie decoratieve klok ophangen. Yep, zelfs in de badkamer! Zo blijf je tenminste niet te lang onder de douche staan 's ochtends!

Laat je dagelijks inspireren door WestwingNow en shop jouw nieuwe wandklokken van metaal nu!

Ga terug naar alle wandklokken & tafelklokken

Metalen wandklokken

18 Producten