Westwing Logo& Westwing Collection
Dagelijkse sales
Categorieën & doorzoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Ga voor goud met zilverkleurige wandklokken



Met zilverkleurige wandklokken ga jij voor goud! Zilver wordt vaak dan wel gezien als de kleur van de tweede plaats, maar met een zilveren klok haal jij echter een echte nummer één in huis. En weet je wat zo fijn is? Je vindt altijd een silver beauty naar jouw smaak. Van klassiek tot retro en van modern tot design: er zijn modellen in allerlei toffe stijlen verkrijgbaar!


Twijfel dan ook niet langer en voeg zo’n mooie, glimmende wandklok toe aan jouw interieur. Een moderne, zilveren exemplaar staat bijvoorbeeld prachtig in een designkeuken. Schroom niet om meerdere wandklokken in huis op te hangen. Zilver is namelijk een kleur die in bijna elke stijl past en tevens niet snel verveelt! Ontdek welke zilverkleurige klok jouw favoriet is.



Altijd bij de tijd met zilverkleurige wandklokken

Een klok is ten eerste gemaakt om de tijd op te kunnen zien. Echter, klokken combineren functionaliteit vaak met mooi design. Hierdoor is dit item niet alleen functioneel, maar ziet het er ook nog zeer stijlvol uit. Zilverkleurige wandklokken zijn hier het toonbeeld van.


Door de mooie vorm en goede looks passen ze dan ook in elk interieur. Ga voor een antieke zilverkleurige wandklok als je een klassieke of Engelse stijl hebt. In een minimalistische inrichting ga je voor een zilveren designklok. Je kunt ook kiezen voor een exemplaar die je op de muur plakt. Geen overbodige aanhangsels, alleen wijzers en cijfers. Prachtig minimalistisch.


Heeft jouw huis een shabby chic look? Wat dacht je van niet één, maar een verzameling van verschillende zilverkleurige wandklokken aan de wand? Probeer klokken in diverse groottes en stijlen met elkaar te mixen voor een spannend effect. Als dit geen spannende wanddecoratie is?



Matchen met zilveren woonaccessoires

Ook tof (ongeacht wat voor interieur je hebt): zilverkleurige wandklokken gecombineerd met andere zilveren woonaccessoires. Denk hierbij aan: glimmende kandelaren, mooie vazen en schalen. Door dit allemaal op elkaar af te stemmen ontstaat er een mooie eenheid in de ruimte.



Zilverkleurige wandklokken voor iedere kamer

Het zou bijna zonde zijn om een zilveren wandklok alleen maar in de woonkamer aan de muur te bevestigen. Zilverkleurige wandklokken zijn namelijk echte blikvangers en vormen stijlvolle wanddecoraties in iedere kamer waar je ze ophangt. Twijfel dus niet langer en ga ook voor een klok van zilver op de volgende plekken in huis.

  • Kinderkamer: in deze ruimte hang je een vrolijke wandklok aan de wand. Denk bijvoorbeeld aan een zilverkleurige klok met een schattige print op de wijzerplaat. Een leuke foto van jullie op de achtergrond is natuurlijk ook altijd een aanrader!
  • Slaapkamer: verslaap je nooit meer en zit voortaan altijd op tijd in de auto naar je werk. Een zilveren klok met wekker is een mooie aanvulling voor in de slaapkamer.
  • Keuken: keukens zijn steeds vaker ware design hoogtepunten. Zorg dat er een klok hangt die geen afbreuk doet aan de rest van het ontwerp. In een lichte, strakke keuken is een zilveren design wandklok een goede keuze als wanddecoratie. De strakke vormen en de kleur zilver passen perfect in deze stijl.


Waar je jouw zilverkleurige wandklokken ook ophangt, ze zorgen voor een flinke dosis stijl in huis!

Wandklokken - Zilverkleurig

1 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Zilverkleurig