Witte wandklokken: geef een stijl-boost aan jouw kale muur

Met witte wandklokken geef jij in no-time een mooie look aan jouw kale wand. Wat voor kleur jouw muur ook heeft, met zo’n witte klok als wanddecoratie zit je altijd goed!

Wit is zo’n kleur waar je eigenlijk altijd wel veilig mee zit. Het combineert met vrijwel alles en je hoeft er niet lang over na te denken. Toch zijn items in wittinten niet iets waar we altijd even snel voor kiezen. Denk aan een witte bank in combinatie met kinderen. Iedere ouder zou meteen met de handen in het haar zitten als je witkleurige meubels in de woonkamer neerzet. Dat is met een witte klok wel anders. Deze zijn voor ieder mogelijk denkbare stijl wel te krijgen. Nieuwsgierig naar wat zo'n klok met jouw interieur zou kunnen doen? Doe jezelf geen tijd tekort en lees snel verder!

Witte wandklokken voor elk interieur

Wanneer je een muur in je huis een knallende of juist donkere kleur hebt geverfd, passen wandklokken in het wit hier juist extra mooi bij, omdat ze goed naar voren komen en het gekleurde oppervlak breken. Witgetinte klokken zijn er natuurlijk in verschillende stijlen en vormen en passen met de juiste combinatie van kleuren en andere accessoires in vrijwel ieder interieur. Je vindt ze met een landelijke look, in modern design, in het rond of vierkant; om er maar een paar te noemen. Naast wandexemplaren heb je ook de tafelklok.

Het voordeel van de kleur wit is dat het rust en stijl uitstraalt en in combinatie met meerdere witgekleurde meubelen, muren en/of accessoires, de ruimte optisch groter maakt. Dit omdat het daglicht en kunstmatig licht weerkaatsen op wittinten. Dit trucje passen hotels ook toe wanneer de kamer erg klein is.

Creatief met de tijd

Heb je een oude koekoeksklok of een antieke staande klok die je heel mooi vindt, maar die eigenlijk niet zo goed bij de rest van je interieur past? Maak er dan een exemplaar in het wit van. Dit kun je doen door de buitenkant in deze kleur te spuiten of verven. Zo maak je van een antiek exemplaar ineens een mooie, witte designklok.

Heb je kinderen die net leren klokkijken? Dan is een witte klok ook een heel goed idee. Koop een houten of plastic exemplaar en een stel watervaste stiften. Zorg ervoor dat de wandklok groot genoeg is om kleine tekeningen op te maken. Ga samen met de kinderen aan tafel zitten en neem cijfer voor cijfer de klok door. Laat ze bij alle cijfers een bijpassende tekening verzinnen en deze erop tekenen. Tussendoor kun je spelenderwijs al een beetje met ze oefenen. Time flies when you’re having fun!

Ook creatief & leuk: een verzameling van meerdere witte wandklokken in plaats van één exemplaar aan de wand. Varieer in groottes en vorm voor een extra speels effect.

Witte wandklokken shoppen

Oké, je hebt besloten om voor lichtkleurige klokken te gaan aan de wand. Waar je ze vindt? Bij WestwingNow shop je fantastische witte wandklokken die jouw muur van een flinke dosis stijl voorzien!

Terug naar alle wandklokken en tafelklokken

Witte wandklokken

8 Producten