Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Roze wandklokken: perfect voor jouw kale muren

  Ben je op zoek naar iets unieks in huis, geef je muren dan een touch of pretty pink met roze wandklokken! Zo is jouw interieur binnen een handomdraai bij de tijd. Wat wil je nog meer?

  Roze wandklokken: fantastische accessoires

  Als wekker, als wandklok of puur als woonaccessoire voor de sier: klokken komen altijd wel van pas. Wil jij de babykamer voorzien van de tijd of is jouw interieur voorzien van accessoires in rozetinten? Dan mag een roze klok niet ontbreken bij jou aan de muur. Dit item is de kers op de taart wanneer je graag in stijl het tijdstip wilt aflezen.


  Niet alleen een lichtroze wandklok - waarvan de kleur niet erg opvalt - is leuk om aan de muur te hangen, ook een echte fluorroze exemplaar of “princess pink” is prachtig wanneer je een grote liefhebber bent van roze. Verschillende tinten roze in de woonkamer zorgen voor een vrolijk en kleurrijk geheel, wat je elke keer opnieuw blij maakt.

  In the hands of time

  Het makkelijkste is om te kiezen voor wandklokken in het roze die op batterijen werken. De tijd tikt dan vanzelf voorbij en een keer in de zoveel tijd moet je de batterij vervangen, zodat hij weer lekker verder kan tikken. Houd jij meer van traditionele klokken? Dan is zo’n exemplaar aan de wand absoluut iets voor jou. De wijzers laten je zien hoe laat het is en zorgen ervoor dat je altijd op tijd komt. Liever een rozekleurige klok in de slaapkamer? Neem er dan een die ook kan fungeren als wekkerradio. Op die manier word je elke ochtend wakker gemaakt met een leuk liedje!

  Overal in huis roze wandklokken

  Wil jij graag roze wandklokken in huis hangen maar weet je niet zo goed waar? In deze lijst met tips kun je fijne inspiratie opdoen, zodat ook jouw klok straks een waardevolle plek krijgt. Lees snel verder!

 • Moeite met op tijd komen? Hang dan een wandklok op de muur boven de voordeur. Op die manier zie je altijd vlak voordat je weggaat hoe laat het is en weet je of het tijd is om te gaan haasten of niet!
 • Een baby op komst? Roze wandklokken zijn de finishing touch van een babykamer. Roze een kleur alleen voor meisjes? Welnee, ook jongens mogen tegenwoordig kiezen voor vrolijk roze. Of ga voor een klok in de vorm van een olifant, uil of ander beest, om het voor de kinderen extra leuk en leerzaam te maken.
 • Als je wel graag een klok in huis wilt, maar niet constant in de gaten gehouden wilt worden door de tijd als je rustig op de bank zit, hang hem dan in de keuken of bij de eettafel.
 • De mogelijkheden met wandklokken in het roze zijn dus eindeloos! En - in tegenstelling tot wat je misschien verwacht - supermakkelijk te combineren met items in andere kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden, glimmende vaas? Zo creëer je een zachte ruimte met een vleugje glamour. Nice!

  Wil jij voortaan ook de tijd lezen op een hip klokje? Shop dan een van de waanzinnige roze wandklokken uit de selectie van WestwingNow!

  Roze wandklokken

  0 Producten