Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Rode wandklokken: echte blikvangers!

  De kleur van de liefde is vanaf nu ook de kleur van jouw klok! Klokken zijn er in vele kleuren en maten. Met rode wandklokken heb jij in ieder geval een opvallend exemplaar in huis. Een rode klok trekt namelijk gelijk de aandacht. Hang bijvoorbeeld een rode wandklok aan een witte muur en je hebt meteen een echte blikvanger in de woonkamer!

  Het aantal designs waarin een rode klok te krijgen is, lijkt wel oneindig. Wandklokken in rood passen hierdoor in zeer veel interieurstijlen. Van modern tot bohemian, rood zorgt voor een opvallend accent in jouw interieur dat mooi past tussen je andere accessoires. Met een klok in het rood vergeet jij in ieder geval niet snel meer de tijd! Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze klok en vind jouw favoriete exemplaar.

  Rode wandklokken: design of vintage?

  Een rode klok is ontzettend veelzijdig. Een rode retro zorgt voor een seventies vintage gevoel, terwijl een rode design klok mooi samensmelt met een moderne inrichting. Rood is een opvallende kleur: zorg dus dat het goed past bij jouw interieur.

  Rood is echter ook een kleur die zorgt voor een gewaagd contrast. In een moderne inrichting met veel lichte kleuren is rood een gewaagde keuze. Ga voor een hippe design klok en plaats deze op een witte muur. Stijlvol en gewaagd!

  Rode wandklokken stylen

  Rode wandklokken moeilijk te stylen? Niets is minder waar! Deze beauty's voelen zich verrassend genoeg snel thuis binnen verschillende interieur stijlen. Je kunt 'm als één opvallende eyecatcher aan de muur ophangen, of je kunt ervoor kiezen om jouw klok te mixen met andere accessoires in dezelfde tint. Zo komt het rood mooi terug als accentkleur op de muren! Wat dacht je van een paar stijlvolle rode lijsten voor jouw coole prints?

  DIY: rode wandklokken

  Rode wandklokken zijn er in verschillende varianten. Ga je graag zelf aan de slag? Kies er dan voor om zelf een klok te maken. Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor een rode klok die je zelf op kunt plakken! Dit zijn de dingen die je nodig hebt of niet mag vergeten als jij jouw eigen rode klok op de muur wilt maken!

 • Ruimte: als je een rode klok op je muur wilt hebben, is het wel handig als hij goed leesbaar is. Houd dus rekening met hoeveel centimeter de diameter van de klok moet worden. Meet dit van tevoren goed op. Een te grote of te kleine klok is geen mooi gezicht. Bespaar jezelf overwerk en ga voor een goede verhouding.
 • Kleur: houd rekening met de kleur van de muur waarop je de rode klok wilt plakken. Zorg ervoor dat de kleur van de wijzers en cijfers niet wegvalt bij de kleur van de muur.
 • De juiste muur: kies een muur waar je in kunt boren. Dit klinkt logisch, maar voor je het weet, probeer je het zware klokmechanisme aan een gipsplaatje te hangen. Geen goed idee!
 • Ben je zelf niet zo creatief, maar houd je wel van creatieve cadeaus? Doe dan één van je kunstzinnige vriendinnen een rode wandklokken cadeau!

  Terug naar alle wandklokken en tafelklokken

  Rode wandklokken

  1 Producten