Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Koperen wandklokken: hip & happening!

  Een klok is meer dan alleen een accessoire dat de tijd aangeeft. Mooie koperkleurige wandklokken zijn tevens een verrijking voor je interieur. Hang bijvoorbeeld een koperen wandklok aan de muur. Deze geeft een karakteristieke uitstraling aan je woonkamer en is goed te combineren met andere materialen.

  Een koperen klok zag je vroeger erg veel. Denk maar aan grote kerkklokken. Een koperkleurige wandklok werd destijds gemaakt van echt koper. Nu zijn veel moderne koperen klokken alleen afgewerkt met een koperen kleur. Ga jij voor een echte antieke koperen klok of houd je meer van een koperen klok met een modern tintje? Benieuwd voor welk interieur een kloperkleurige wandklok een perfecte aanvulling is? Lees dan snel verder!

  Koperkleurige wandklokken: voor welk interieur?

  Wandklokken van koper zijn natuurlijk altijd leuk voor aan de muur. Toch zijn er vier interieurstijlen waar deze klok helemaal mooi bij uitkomt.

 • Industrieel interieur — Industrieel design staat in het teken van industrie en productie. Er wordt veel gebruikgemaakt van gerecyclede materialen, zoals hout en metaal. Koper past perfect binnen deze interieurstijl omdat het een stoere en fabrieksachtige uitstraling heeft.
 • Retro & vintage interieur — Retro is geïnspireerd op de jaren '50, '60 en '70. Leuke structuren, geometrische vormen en kleurrijke meubels en accessoires zijn kenmerkend voor deze stijl.
 • Modern interieur — Deze interieurstijl draait vooral om de vorm. Strakke, rechthoekige vormen zijn hierbij belangrijk, dus ga voor een vierkante of rechthoekige koperen klok.
 • Minimalistisch interieur — Een rustige, gestroomlijnde vormgeving staat hierbij centraal. Kamers worden ingericht met zo min mogelijk meubels in natuurlijke tonen en er worden geen onnodige accessoires gebruikt. Alleen het essentiële wordt bewaard en daar past een koperen klok prima tussen. Kies voor een kleine klok van maximaal 30cm en hang hem op een mooie hoogte.
 • Koperen klok van een oude pan

  Heb je nog een oude koperen pan liggen? Maak hier een leuke wandklok van! Hiervoor kun je zowel een koekenpan als een diepere kookpan gebruiken. Koop een los uurwerk, pons een gat in het midden van de pan en bevestig het uurwerk op de onderkant van de pan. Om de uren aan te geven, plak je zwarte cijferstickers op de pan, of bevestig simpele zwarte dopjes. Een mooi tweede leven voor jouw koperen pan en een origineel accessoire voor aan de muur!

  Wist je dat…

  …de meeste koperen klokken eigenlijk bestaan uit klokspijs? Dit is het materiaal waarvan klokken worden gegoten. Deze koperlegering bestaat voor zo’n 80% uit koper en 20% uit tin.

  Shop wandklokken van koper bij WestwingNow

  Koperkleurige accessoires zijn tegenwoordig helemaal hot in interieurland: voor accessoires en decoratie, maar ook voor klokken! Shop vandaag nog jouw koperkleurige wandklokken bij WestwingNow.

  Terug naar alle wandklokken en tafelklokken

  Koperkleurige wandklokken

  0 Producten