Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Metalen wanddecoratie

76 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Metaal
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Mooie muurdecoratie van metaal

Geschikte muurdecoratie geeft karakter aan een kamer. Met muurdecoratie gemaakt van metaal, laat je je persoonlijke smaak en je gevoel voor esthetiek zien.

Met mooie lampjes of spots kun je je wanddecoratie stijlvol in de schijnwerpers zetten. De vormen van het metalen wandobject en de glans ervan laten tekens een andere kant van het object zien, afhankelijk van het licht.

Metalen wanddecoratie past in alle kamers

Metalen muurdecoraties zijn meesters in het spel met kleuren, vormen en licht. Het materiaal maakt de vorming van zeer fijne lijnen mogelijk, evenals elegante bochten en strakke randen. Het resultaat zijn kleine kunstwerken die tot volle ontwikkeling komen door hun plaats aan de muur.

Met muurdecoratie van metaal kun je veel kanten op!

Denk aan:

  • Metalen wanddecoratie bestaande uit verschillende individuele stukken
  • Decoratieve objecten gemaakt van verschillende metalen, met een matte of hoogglans afwerking
  • Elegante borden en klokken van metaal
  • Word de ontwerper van je eigen muren

    Metalen muurdecoraties zijn verkrijgbaar in verschillende maten of als sets bestaande uit verschillende objecten. Je kunt bijvoorbeeld een fotowand een speelse afwisseling geven door er kleine metalen wandobjecten tussen te plaatsen. Leid de kijker op een volkomen onopvallende manier van wandobject naar foto. Op dezelfde manier kun je luchtige blikvangers creëren door een metalen wanddecoratie links en rechts te plaatsen met boven en onder een bijzondere afbeelding of foto.

    Hang aan een muur een groot metalen wandobject en hang aan de tegenoverliggende muur verschillende kleine, op elkaar lijkende objecten. Je kunt dit effect ook bereiken met een afbeelding aan de ene kant en een elegante muurdecoratie van metaal aan de andere kant. Beeld en object zouden dan iets gemeen kunnen hebben: grote afbeelding en grote metalen wanddecoratie, of kleine afbeelding en klein metalen object.

    Je creativiteit kent geen grenzen. Verrijk je huis met elegante muurdecoratie van metaal.