Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Roze vloerkleden

20 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Roze

Het roze vloerkleed: gewaagd & origineel

Met roze vloerkleden laat je zien dat jij de gewaagde stap durft te nemen voor een originele look in huis. Een kleed in deze niet-voor-de-hand-liggende kleur zorgt meteen voor meer sfeer en warmte en is precies wat je nodig hebt voor een verrassend element. Wij zijn fan!

Waarom roze?

Heb jij grootse plannen om de woonkamer nóg mooier te maken? Houd het simpel voor jezelf. Met een eenvoudige stap verander je de sfeer in de ruimte. Hoe? Door met een prachtig roze vloerkleed de vloer te decoreren.

De kleur roze is goed te combineren met neutrale tinten. Dat niet alleen, door de combinatie met een grijze, zwarte of witte kleur wordt de intensiteit van roze versterkt. Dit creëert een fijne ambiance in huis.

Roze vloerkleden: in alle soorten en maten

Zoek je een roze tapijt voor in de slaapkamer? Dat kan natuurlijk ook. Roze vloerkleden passen in elke ruimte van het huis. Zolang je maar de juiste maat hebt. Het kleed mag natuurlijk niet té groot of té klein zijn. Welk formaat komt er bij jou in de kamer te liggen?

TIP!

Wil je weten hoe groot een vloerkleed moet zijn? Tape het gebied af in de maat van het roze kleed dat je op het oog hebt. Zo weet je of je het juiste formaat te pakken hebt.
(De standaardmaten zijn doorgaans: 80x150, 120x170, 160x230 en 200x290 cm.)

Naast de juiste maat kun je ook kijken naar het type kleed. Gaat je hart sneller kloppen van:

 • Een Perzisch tapijt of vloerkleed met een oosters tintje;
 • Een modern hoogpolig roze vloerkleed;
 • Een strak laagpolig karpet;
 • Met de hand geweven patchwork exemplaren;
 • Vintage vloerkleden voor een interessante look;
 • Een kleed met, of zonder print;
 • Bouclé tapijten met een klassieke uitstraling;
 • Sisal vloerkleden voor die natuurlijke flair;
 • Een rond, vierkant, of rechthoekig kleed.
 • Vaak kiezen we voor standaard rechthoekige kleden, terwijl een cirkelvormig vloerkleed de ruimte speels en stoer maakt. Ook leuk als kindervloerkleed!

  Welke roze vloerkleden bij welke woonstijl?

  Landelijk interieur: Staat jouw huis vol met landelijke meubels en woonaccessoires? Dan heb je zonder twijfel een romantische sfeer in je interieur gecreëerd. Welk materiaal versterkt de klassieke en romantische ambiance in huis? Met roze hoogpolige karpetten of een roze vloerkleed van wol zorg je voor een extra romantisch gevoel.

  Modern: Heb je een moderne woonstijl? Dan misstaat een licht oudroze vloerkleed in een strakke vorm niet. Combineer verder voornamelijk met grijs en wit en voeg er eventueel nog een zwarte tint aan toe om het geheel wat stoerder te maken. Bijvoorbeeld in de vorm van een toffe hanglamp.

  Boho look: Of hou je juist van de bohemian look in je huis? Dan kun je voor een meer felroze tapijt gaan en zo een eclectische uitstraling in je interieur creëren. Vermijd een schreeuwerig geheel door jouw roze kleed te mixen met meubels in lichte tinten. Zo heb je eindelijk een goede reden om die lichtgrijze bank aan te schaffen!

  Scandi: Ook jouw Scandi inrichting kan verrijkt worden met roze vloerkleden. Ga voor een koraaltint en mix verder met houten meubels en woonaccessoires in het grijs en wit. Een fijne combinatie van zachte kleuren en materialen.

  Roze vloerkleden aan de wand

  Ben je op zoek naar een nieuw en uniek decoratief object voor aan de muur? En wil je iets anders dan de zoveelste fotocollage of weer een schilderij? Hang dan eens een roze vloerkleed op aan je lege wand! Vooral in de slaapkamer geeft dit een mooi effect. Ga voor een groot formaat, wanneer je echt op zoek bent naar een eyecatcher, of houd het klein voor een subtiele en trendy look in de kamer.

  Wij zijn benieuwd: ga jij voor roze vloerkleden aan de wand, of zie je ze toch liever op de vloer liggen?