Verschonen & verzorgen

61 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Filteren

Babyverzorging voor je spruit

Naast slapen is een van de belangrijkste activiteiten die je moet kunnen verrichten in een babykamer, babyverzorging. De baby heeft vooral in het eerste jaar enorm veel zorg nodig. Hij of zij wordt gevoed, slaapt veel, wordt verzorgd, verschoond én gaat in bad. Een aantal zaken zijn voor de babyverzorging onmisbaar.

  • Een babycape voor na het badderen is essentieel voor de babyverzorging. Een baby vindt het meestal niet zo leuk om het warme badje uit te gaan. Daarom is het prettig om de baby direct een zachte babycape om te slaan. Als de baby iets groter is, kun je deze vervangen voor een kinderbadjas.
  • Voor de babyverzorging is een commode of ladekast op goede hoogte, met daarop een aankleedkussen, een must. Hier kun je je baby een schone luier geven, verzorgen én aankleden. Het verschoonkussen biedt zelfs voor de allerkleinsten een zachte ondergrond.
  • Een kast waaruit je na het afdrogen, verschonen & verzorgen gauw de baby cape of kinderbadjas tevoorschijn kunt toveren, is natuurlijk ook heel handig. Als de babykamer klein is, kan de kleding ook in de laden van de commode opgeborgen worden.
  • Voor de babyverzorging is een plankje boven de commode, met daarop de verzorgingsspulletjes zoals luiers, babyolie en billenzalf, is erg handig. Zo heb je ze altijd bij de hand.
  • Bij WestwingNow vind je alles voor babyverzorging.