Westwing Logo& Westwing Collection
Dagelijkse sales
Categorieën & doorzoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

De roze vaas: ​​mooie accenten


Een mooi appartement wordt perfect als de bewoners het naar hun smaak inrichten. Naast mooie meubels en een aangenaam kleurenpallet, creëren mooie decoratieve items in de ruimtes aantrekkelijke visuele accenten. Kies voor een vaas in roze om voor een stijlvol en kleurrijk accent te zorgen. Of zet roze vazen ​​op tal van plaatsen in je huis voor een ronduit charmante sfeer. Een slanke vaas in oudroze ziet er prachtig uit in combinatie met een boeket witte lelies op een buffetkast.


Meer dan een voetstuk voor bloemen

Iedereen die vazen ​​ziet als louter voetstukken voor verse bloemen, heeft het mis. Vazen zijn veel meer dan dat! Het zijn prachtige decoratieve stukken waarmee kamers versierd kunnen worden. Als opvallende kleur hebben – zoals de vaas in roze - kunnen ze de algehele indruk van een kamer beïnvloeden en deze volledig veranderen. Roze vazen ​​zijn ideaal voor het decoreren van vensterbanken, tafels of dressoirs. Met verse bloemen erin geven ze de ruimte een extra zachte en vrolijke uitstraling.


De kleur roze

Vanwege hun kleur staan ​​roze vazen ​​voor het delicate, het onaangeroerde. Ze belichamen zuiverheid en purisme. Ze zorgen dus voor een aangename en comfortabele sfeer in de kamer. Ze kunnen ideaal worden gecombineerd met tafelkleden of placemats in wit, zilver of grijs.

Mooi gevormde vazen ​​van fijne materialen bij WestwingNow

Bij WestwingNow vind je een brede selectie roze vazen ​​in aantrekkelijke vormen en van diverse fijne materialen. Ontdek deze opties en shop jouw vaas in roze!

  • bolvormige, mondgeblazen glazen vazen ​​in roze
  • ronde en ovale roze bloemenvazen, handgemaakt van keramiek
  • slanke, hoge vazen ​​in oudroze, gemaakt van fijn porselein
  • eenvoudige, stijlvolle vazen ​​uit een mix van keramiek en kurk
  • roze vazen ​​in flesvorm, gemaakt van glas of porselein
  • driedelige of vijfdelige set vazen ​​in zacht of donkerroze

Gevarieerde decoratie-opties met prachtige vazen

Met roze vazen ​​heb je een verscheidenheid aan decoratieve opties. Afhankelijk van het type en de kleur van de bloemen die in de kamer moeten worden geplaatst, zijn er verschillende vaasvormen en verschillende materiaal- en kleuropties.

Grote en kleine boeketten vinden hun ideale plek in bolvormige vazen. Individuele losse bloemen of dunnere takken, bijvoorbeeld van verschillende witte rozen of katjes, komen tot hun recht in slanke vazen. De planten met lange steel zien er zeer elegant uit in hoge, flesvormige vazen.

Breng je huis tot leven met mooie accenten. Kies voor prachtige bloemen in decoratieve vazen. Een brede selectie aantrekkelijke roze vazen ​​is te vinden op WestwingNow! Shop hier jouw vaas in roze.

Roze vazen

21 Producten