Zoeken

Grijze vazen

22 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Grijs

een mooie grijze vaas als blikvanger

perfect schoonheid? kies voor mooie subtiele of opvallende vazen ​​in grijs - een stijlvolle vaas is een essentieel decoratief element in elk interieur en geeft zowel weelderige boeketten als individuele bloemen een elegant podium. kleurrijke bloemen kunnen hun effect volledig ontplooien in een grijze vaas. witte en pastelkleurige bloemen vormen een harmonieuze eenheid met het subtiele grijs van de vaas.

heb ji alleen witte of transparante vazen ​​in je bezit? wat dacht je van een beetje afwisseling met een grijze vaas? hij straalt pure elegantie en exclusiviteit uit en zorgt voor een speciale sfeer in je woonkamer. ook in je keuken maak je een bijzonder statement met een vaas in grijs. een grijze vaas past perfect in elke stijl en kan met de ingetogen kleur goed worden gecombineerd met andere woonaccessoires of meubels. brede varianten met een dikke buik zijn geschikt voor grote boeketten. individuele bloemen krijgen een plekje in een lange, smalle vaas. mooie lentebloemen zoals kleine tulpen en narcissen passen mooi in lagere keramieken vazen. combineer verschillende grijze vazen met verschillende afzonderlijke bloemen in een groep op een bijzettafel in de woonkamer of op de eettafel in de keuken en haal kleur in huis!

de grijze vaas voor een speciale flair

meubels en woonaccessoires in grijs stralen altijd een eenvoudige elegantie uit en kunnen perfect worden gecombineerd met veel andere kleuren. Westwing heeft een mooie selectie prachtige vazen ​​op voorraad en heeft vast en zeker een exemplaar dat bij jou past.

  • grote glazen vazen ​​in een subtiel grijs
  • antracietkleurige bloemenvazen ​​met verfijnde patronen
  • grijze decoratieve vazen ​​met een matte textuur
  • witte modellen met grijze motieven
  • donkergrijze vazen ​​met brede buik en smalle hals
  • mooie porseleinen vazen ​​voor speciale gelegenheden

een grijze vaas van glinsterende glas zorgt voor een zichtbaarheid van de volledige bloemen en past perfect bij elke stijl. een glazen vaas vormt een mooi, luchtig contrast met massieve of zware materialen als hout of beton. mooie vazen ​​kunnen ook zonder bloemen worden gebruikt als decoratieve elementen. ook leuk; een selectie grijze vazen ​​in verschillende grootten bij elkaar als groep op een vensterbank, buffetkast of op de vloer.

grijze vaas als cadeau

ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een verjaardag of trouwerij? kies voor een transparante vaas in grijs met een weelderig boeket erin. ook leuk; een grote grijze vaas met een brede opening waar gevouwen biljetten of munten in gestopt kunnen worden. een grote strik rond de hals maakt het een bijzonder geschenk.

een grijze vaas staat voor elegantie

een vaas kan op een decoratieve manier worden gebruikt, vooral in kamers die een simpele styling hebben. gecombineerd met witte meubels of andere lichte decoratieve items, bijvoorbeeld, wordt de kleur grijs zeer stijlvol. een grijze vaas zet accenten zonder opdringerig te zijn. hij is een echte eyecatcher, maar leidt nooit af van de schoonheid van je planten of bloemen. integendeel, in een ruimte in lichte tinten, kan een grijze vaas ​ een kalmerend effect hebben door zijn ingetogen kleur.

stylingtips

met de stylingtips van onze experts laten we je de verscheidenheid aan exclusieve vazen ​​zien. als je graag kiest voor eenvoudige maar stijlvolle elegantie kunnen we een glazen vaas ten zeerste aanbevelen. combineer een grote en een kleine vaas en zet ze bij elkaar op de vloer of in de vensterbank. het biedt variatie en ziet er speels uit. je kunt ook voor een combinatie van verschillende tinten grijs gaan. of grijs combineren met een andere kleur. rood en grijs vullen elkaar bijvoorbeeld perfect aan en zijn niet opdringerig in hun combinatie.

shop je grijze vaas bij Westwing

een eenvoudige grijze vloervaas kan ook op specifieke gelegenheden worden aangepast aan je behoeften. tijdens de kerstperiode verandert een dikke rode zijden strik de vaas in een feestelijke blikvanger. in de lente decoreer je de vaas met een paar kleine kleurrijke decoratieve eitjes als perfecte setting voor pasen. breng elegantie in je interieur met een stijlvolle grijze vaas en vind het perfecte exemplaar voor jouw huis bij Westwing!