• materiaal

  Frame: messing
  Vaas: glas

  onderhoudsvoorschriften

  Vaas: alleen geschikt voor handwas.

 • kleur

  Frame: mat messingkleurig
  Vaas: transparant

 • afmeting

  Ø 14 cm, H 27 cm
  Vaashals: Ø 5 cm

 • details

  Vaas met mat frame.
  De vaas is niet aan het frame bevestigd en kan ook afzonderlijk worden gebruikt.

  Productnummer: 82726

meer lezen

Merkinformatie

Het Deense label NORDSTJERNE laat zich inspireren door Scandinavische landschappen en vertaalt dit in prachtige accessoires voor thuis. Het begon allemaal in 2011, toen oprichtster Henriette Bach zelf hangers gingen maken voor in de kerstboom. Binnen een jaar groeide het bedrijf uit tot een creatief merk dat tegenwoordig wereldwijd huizen verfraait. Als een van de eerste Scandinavische ontwerpers verwerkte Henriette Bach marmer in haar designs, nu zien we dit trendmateriaal overal terug en is het nog steeds het hoofdingrediënt van de collectie van NORDSTJERNE. Eenvoudig, functioneel en bijzonder elegant. NORDSTJERNE is een must voor elk hedendaags interieur.

Verzendinformatie

Wij versturen al onze producten vanuit ons verzendhuis in Duitsland. In Nederland neemt PostNL de pakketten over om de bestelling bij jou te bezorgen. Zo zorgen we ervoor dat je je aankopen snel en zonder beschadigingen ontvangt. Grotere producten worden geleverd met de Premium Bezorgservice van PostNL: Extra@Home.

Mocht de service van onze bezorgpartners niet naar volle tevredenheid zijn, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice.