Rotan tuinstoelen

7 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Tuinstoelen van rotan - geniet van het buitenseizoen

Ze worden beschouwd als de typische meubels voor buitenshuis: tuinstoelen van rotan. Wat is er mooier dan samen met vrienden een zwoele zomeravond door te brengen in de tuin met een barbecue? Zo’n avond wordt extra fijn met de juiste tuinstoel(en). Als je op zoek bent naar een bijzonder duurzame en milieuvriendelijke tuinstoel, dan zijn rotan tuinstoelen een goede keuze!

Licht, robuust en milieuvriendelijk

Rotan tuinstoelen hebben een hele reeks voordelen die hen het perfecte meubel voor je tuin maken. Rotan tuinstoelen zijn bijvoorbeeld gemaakt van een echt natuurlijk product. Als rotan wordt gebruikt voor een tuinstoel, is het milieu minder beschadigd - het is een hernieuwbare hulpbron. Tegelijkertijd zijn tuinstoelen gemaakt van rotan zeer duurzaam en robuust. Wat het materiaal ook zo aantrekkelijk maakt, is het lage gewicht. Ook zijn stoelen van rotan eenvoudig te verzorgen. Net als houten tuinstoelen, hebben tuinstoelen van rotan regelmatig verzorging nodig om ze er lang mooi uit te laten zien. Gelukkig is dit relatief eenvoudig. Je hoeft alleen de zitting te bevochtigen met een waterverstuiver en het materiaal zal in de toekomst elastisch blijven. Zorg er wel voor dat je niet te veel sproeit, want het meubilair kan broos worden. Als het vaak regent waar je woont, kun je ook kiezen voor polyrattan-meubels. Dit een alternatief van kunststof dat er net zo uitziet als het origineel. Het wordt als weerbestendiger beschouwd en kan zelfs in de winter buiten blijven staan. In dit geval moet het meubilair wel worden afgedekt. Chique tuinstoelen gemaakt van poly-rotan of natuurlijk rotan verfraaien je tuin op een nonchalante manier.

De voordelen zijn rotan tuinstoelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Hernieuwbare bron
  • Vele kleurvarianten mogelijk
  • De natuurlijke kleur van rotan ziet er elegant uit

Elke stoel van dit materiaal, of deze nu een hoge rugleuning heeft, een fauteuilvorm heeft of een ligstoel is, biedt perfect comfort, functionaliteit en vormt een visueel hoogtepunt.

Neem plaats in jouw tuin-idylle

Zorg ervoor dat je eigen tuin de perfecte oase van ontspanning wordt en kies voor een gezellige zithoek. Rotan overtuigt hier door zijn duurzaamheid. Met de juiste zorg blijft het materiaal tientallen jaren mooi. Geweven rotanmeubelen zijn echt trouwe metgezellen. Bovendien maken tuinstoelen van rotan indruk met veel modieuze en aantrekkelijke ontwerpen. Met mooie kussens geef je je tuinstoelen meer persoonlijkheid, zachtheid en sfeer. Als je bijvoorbeeld rotan tuinstoelen heeft in gedempte kleuren, zoals grijs, wit of zwart, is het mooi om de kussens en accessoires hierop af te stemmen. Kussens in turquoise kunnen bijvoorbeeld een aantrekkelijk kleurcontrast vormen met een grijze tuinset.

Laat je inspireren en shop jouw tuinstoelen van rotan bij WestwingNow!