Kunststof tuinmeubels

54 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Bij WestwingNow heb je veel opties om je perfecte kunststof tuinmeubelen te vinden

  • Comfortabele tuinbank met witte kussens
  • Ruime tuinstoel in zwart met kussens
  • Ronde tuinfauteuil in zwart in opvallend design
  • Slanke kleurrijke tuinstoelen gemaakt van polypropyleen
  • Decoratief tuinmeubilair in zwart en wit
  • Ontwerpen van uitnodigende ruimtes met tuinmeubelen

Hoe je jouw buitenruimte wilt ontwerpen, is geheel aan jou. Vele varianten zijn mogelijk. Kunststof tuinmeubelen kun je bijvoorbeeld kopen in een praktische set. Een tafel en bijpassende stoelen geven je de mogelijkheid om eenheid te creëren en jouw interieurstijl ook buiten door te voeren. Extra kussens zorgen voor puur comfort. Kunststof meubilair wordt beschouwd als gemakkelijk te onderhouden en is weerbestendig. Niettemin moeten ze worden beschermd tegen fel zonlicht en vorst, zodat ze hun mooie uiterlijk lang behouden.


Diverse soorten meubilair

Decoratief meubilair gemaakt van kunstrotan ziet er erg elegant uit en maakt indruk met een romantische, speelse look. Opgezet als een enkele bank, volumineuze enkele fauteuil of als een hele zitgroep, maken ze de tuin en het terras tot een gezellige plek. Polyrotan is tegenwoordig erg trendy. Traditionele rieten stoelen of lounge stoelen nodigen uit om te ontspannen en tot rust te komen, maar na een korte stortbui droogt dit materiaal in een mum van tijd op. Kunstrotan daarentegen blijft heel lang mooi.

Als je tuinmeubilair nodig hebt om een gezellig zitje te creëren buiten, zijn sierlijke polypropyleen tuinstoelen in verschillende kleuren een goede oplossing. Ze zien er chic uit, zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk worden geplaatst waar ze nodig zijn. Verkrijgbaar in verschillende varianten zijn weersbestendig en vorstbestendig. Met prachtige kunststof tuinmeubelen creëer je een relaxte, gezellige sfeer. Geniet van de zomer, comfortabel in jouw eigen tuin of op het terras. Shop jouw nieuwe tuinmeubels van kunststof bij WestwingNow en kom helemaal tot rust in eigen tuin!