Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Alles droog met linnen theedoeken


  Ben je op zoek naar een fijne doek waarmee je fatsoenlijk je vaat kunt afdrogen? Dan zijn linnen theedoeken wellicht hetgeen je zoekt. Met een linnen theedoek zorg je ervoor dat jouw vaat binnen no time goed gedroogd wordt. Of het nu om bestek, borden, glazen of pannen gaat, linnen theedoeken zijn van alle markten thuis.


  Veel linnen theedoeken zijn gemaakt van hoogwaardig linnen en in veel verschillende designs verkrijgbaar. Natuurlijk is de hoofdfunctie van je linnen theedoeken om de afwas te drogen, maar als je dan toch een theedoek aanschaft, mag het er natuurlijk ook wel mooi uitzien. Kies een mooie set theedoeken uit die goed aansluit bij je huidige keukenmateriaal, zoals je tafelkleed of je pannenlap. Eenheid straalt altijd iets moois uit binnen je interieur.  Linnen theedoeken: glanzend in de keuken

  Theedoeken van linnen zorgen voor glanzende glazen en veel keukenplezier. Je hangt je linnen theedoeken op aan een haakje in de keuken of bergt ze netjes op in een keukenkastje. Kies zelf theedoeken met een fijne afmeting, die mooi aansluiten bij het interieur van je keuken.


  Bij een keuken in het zwart is het wellicht mooi om een witte of antraciet keukendoek te kiezen. Je wilt natuurlijk niet dat je theedoeken of keukendoeken gaan vloeken bij de rest van je keuken. In een landelijke keuken passen geblokte theedoeken goed of met een Delfsblauw motief. Mocht je echter van chique en nette dingen houden en je wilt dat helemaal doortrekken tot aan de afwas, dan wist je vast al dat er ook linnen theedoeken met een embleem erin genaaid bestaan. Bij jou thuis hangt de vuile was nooit buiten!  Hoe behandel ik linnen theedoeken

  Linnen is een stof met een gebruiksaanwijzing als het om wassen en drogen gaat. Wassen is een kunst die velen aanleren. Met de juiste technieken weet jij precies hoe linnen doeken het mooist uit de verf komen. Er zijn een aantal dingen die je wel moet doen en een aantal dingen die je beter niet kunt doen. Hieronder vind je enkele tips, zodat jij je linnen theedoeken goed in vorm houdt en ze gewoon lekker lang kunt gebruiken.

  • Gebruik geen wasmiddel met een optisch blauwmiddel, zeker niet bij een gekleurde linnen theedoek. Was het ook niet op 90 graden, maar liever op 60 of 30 graden, zodat de kleuren niet gaan vlekken of door elkaar heen gaan lopen.
  • Je linnen theedoeken kun je het beste strijken als ze nog vochtig zijn. Op deze manier strijk je ze droog en is er geen kreukel meer te bekennen. Bij een handwas is het goed om royaal water gebruiken. Dit is beter voor de conditie van je linnen theedoek.
  • Linnen droogt van nature snel. Centrifugeer liever niet of anders heel kort. Als je de linnen theedoeken uit je wasmachine haalt, trek ze dan meteen weer in vorm, om eventueel krimpen te voorkomen.


  Als je goed voor je linnen theedoeken zorgt en ze bijvoorbeeld niet gebruikt als schoenenpoetsdoek of om de tuintafel mee schoon te vegen, dan kunnen ze werkelijk jaren mee!

  Theedoeken: linnen

  14 Producten