Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Kunststof tafelkleden: om lekker op te kliederen


  Kunststof tafelkleden komen binnen en buiten goed van pas. Want stel: op een lange zomeravond zit je buiten nog lekker met een glaasje. Het is volop genieten, totdat je plotseling dat glas rode wijn omstoot… Dan ben je blij dat je een kunststof tafelkleed hebt. Want was het een damast tafelkleed geweest, dan had je ‘m weg kunnen gooien.


  Misschien is pvc niet direct je eerste materiaalkeuze voor een tafelkleed, maar zeker voor je buitenruimte is plastic een echte aanrader. Kunststof heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van tafellakens van katoen, papier of linnen.  Kunststof tafelkleden voor buiten: ideaal!

  Ben jij het soms zat om altijd rekening te houden met de weersomstandigheden en het beschermen van je houten tafel in de tuin? Dan kunnen kunststof tafelkleden een goede oplossing voor je zijn. Kies een stevig, goed water afwerend tafelkleed en niet deze vast onder het tafelblad van de tafel. Ook leuk: ga picknicken in de tuin of ergens anders en leg een paar kunststof tafelkleden naast elkaar op het grasveld. Zo creëer je één groot plastic picknickkleed waar iedereen op plaats kan nemen.  Creëer een originele eettafel met een plastic tafelkleed

  Tegenwoordig hoeft een diner met gasten niet per se meer aan een keurig gedekte tafel plaats te vinden. Het mag gelukkig ook origineel, creatief en vooral lekker gemakkelijk zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat kunststof tafelkleden vaak op de tafels verschijnen tijdens barbecues of andere etentjes waar veel sauzen worden gebruikt. Gaat er wat mis tijdens het opscheppen? Dan is er geen enkel probleem, want met een vochtige doek haal je zo de viezigheid van het tafelkleed weg. Een plastic tafelkleed is daarom ook een absolute uitkomst bij een kinderfeestje. Laat de chocoladekoekjes maar rondgaan of desnoods de slagroomtaart. Kliederen mag!


  Tip! Een plastic tafelzeil is ook erg handig als je graag knutselt: alleen of met de kinderen. Niet alleen zijn vlekken makkelijker van het tafelkleed te verwijderen, maar ook je tafelblad wordt beschermd!  Kies het juiste aantal cm voor een kunststof tafelkleed

  Er zijn enkele stijlregels om te bepalen hoe groot je plastic tafelkleed moet zijn. Gemiddeld genomen is de overhang aan elke kant tussen de 20 en 30 cm. Met een overhang van 25 cm heb je dan voor een tafelblad van 90 x 180 cm een kleed nodig van 140 x 230 cm.  Geef je eettafel de juiste sfeer met een plastic tafelkleed

  Kunststof tafelkleden lenen zich prima om fantastische tafels te maken. Wie denkt dat kunststof kleden kitsch zijn, heeft het mis. Wil je bijvoorbeeld een chique uitstraling? Neem dan een wit tafelkleed van plastic. Combineer deze met goudkleurige borden en mooie wijnglazen en het feest kan beginnen. Bijpassende servetten met om de meter een riante bos bloemen maken je eettafel extra luxe.


  Met een plastic tafellaken kun je ook heel gemakkelijk een heel andere sfeer creëren. Neem bijvoorbeeld als thema de zee en leg een uni blauw tafelkleed op tafel. Plaats daarop glazen kandelaars gevuld met zand en hier en daar een mooie schelp en serveer je favoriete visgerechten. Is er een kinderfeestje in het spel? Dan moet de vrolijkheid natuurlijk van de tafel afspatten! Een plastic tafelkleed in het favoriete thema van de jarige of met vrolijke stippen zorgt gegarandeerd voor de juiste feeststemming.


  Zet vandaag nog jouw favoriete kunststof tafelkleden op je verlanglijstje bij WestwingNow door op het hartje te klikken!

  Tafelkleden - Kunststof

  4 Producten