Zwarte tafelkleden geven elke tafel een luxe uitstraling


Zwarte tafelkleden zijn de perfecte luxe toevoeging van de eettafel en daarmee ook de woonkamer. Wil je écht indruk maken tijdens een door jou georganiseerd diner, dan is het een absolute musthave. Waar wij ook blij van worden: knoei je tijdens het tafelen met rode wijn of een ander drankje, niemand die het ziet. Ideaal!


Ben je nog niet in het bezit van luxe tafeltextiel voor alle chique diners die jij gaat organiseren in de toekomst? Dan wordt het misschien eens tijd dat je een zwart tafellaken op je verlanglijstje zet. Zwarte tafelkleden brengen klasse en stijl met zich mee en staan garant voor een beschermend laagje op de tafel. Enuuh, het match ook zo leuk met jouw LBD (little black dress). Het moet alleen natuurlijk niet zo zijn dat het kleed alle aandacht naar zich toe trekt en niemand naar dat nieuwe jurkje kijkt, maar dat komt ongetwijfeld wel goed. Jij en jouw fancy tafel zullen evenveel bekijks krijgen.Zwart tafelkleden die de hele ruimte doen stralen

Zwarte tafelkleden van katoen of tafellinnen van andere rijke stoffen geven een prachtige, luxueuze uitstraling aan je huis. Het doet wat met je tafel en je zult zien dat de gehele ruimte ervan gaat stralen, helemaal in combinatie met glimmend servies en luxe zilverwaar.


Wil jij de woonkamer tijdens een etentje omtoveren tot een leefruimte waar jouw gasten stijl van achterover slaan? Hier vind je een aantal stijltips. Lees snel verder.

  • Wees consistent in het plaatsen van kleine zwartje kleedjes, op bijvoorbeeld een salontafel, bijzettafel en een ruimere tafel. Dit geeft een warme en gezellige sfeer aan de leefruimte en zo zorg je voor een uniform geheel.
  • Versier de tafel met elegante accessoires. Wat dacht je van een paar glazen vazen met verse bloemen, opgevouwen servetten, een gezellige placemat onder elk bord en een spannende mix van glimmende kandelaren met mooie kaarsen op het donkere tafelkleed of tafelzeil? Kies voor een exemplaar met een zilver gecoat laagje zodat het een extra feestelijk geheel wordt. Dat wordt heerlijk tafelen!
  • Het is van belang dat zwarte tafelkleden goed aansluiten bij het servies. Er zullen ongetwijfeld een groot gedeelte van de tijd wijnglazen, servetten, borden en bestek op het tafellaken liggen, dus is het wel zo fijn als dit allemaal bij elkaar past. Maar met zwart is dit gelukkig al snel het geval.
  • Laat de rest van het interieur ook aansluiten bij de gecreëerde luxueuze sfeer en het donkere tafellinnen. Hoe? Door te werken met een rijke stof als fluweel. Plaats hier en daar een kussen van dit fijne materiaal uiteraard ook in de kleur zwart zodat het mooi matcht met het zwartgekleurde tafelkleed.Mogelijkheden met een zwart tafelkleed

Zwarte tafelkleden bieden diverse mogelijkheden. Zo kun je voor verschillende patronen gaan, maar je kunt ook variëren in de afmetingen. Meet de lengte van je tafel en bestel een tafelkleed op maat. Ook kun je kiezen voor een lange tafelloper. Tafellopers kunnen wel meters lang kan zijn. Dit luxegoed geeft een hele prachtige uitstraling aan je tafel. Een damast tafelkleed doet het verder ook altijd goed en deze is in meerdere kleuren verkrijgbaar, afhankelijk van de wensen en behoeftes.


Zo, nu je jouw servetten, placemats, je mooiste zilverwaar en zwarte tafelkleden paraat hebt zien wij de uitnodiging van jouw luxe diner wel verschijnen!

Tafelkleden - Zwart

1 Producten