Tafelkleden & Keukentextiel

396 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Tafelkleden en keukentextiel voor elke dag

De tafelkleden en het keukentextiel van WestwingNow maken van jouw diner een ervaring voor alle zintuigen. Een gewoon ontbijt wordt supergezellig met een mooi linnen tafelkleed in groen of een tafelloper met bijzonder streeppatroon. De servetten maken het geheel mooi af. Serveer croissants en verse jus, gekookte eitjes en beschuit, warme broodjes en granola op jouw mooi gedekte tafel en jouw ontbijt is een feest!

Ben jij al overtuigd? Wordt het een kleurrijk effen tafelkleed of een linnen exemplaar met elegante print? Combineer je het geheel met vrolijke servetten van papier of stof? En verrijk je je tafel ook nog met bijzondere servetringen of placemats? De items in deze categorie kunnen niet alleen de hele tafel opnieuw vormen, maar geven een nieuw leven aan de hele ruimte. Of het nu Pasen, Kerstmis of een verjaardag is, met passende tafelkleden, lopers, placemats en decoratie wordt het feest compleet. Tafelkleden hebben als voordeel boven het andere tafellinnen en keukentextiel dat ze de hele tafel bedekken en dus beschermen tegen vlekken en warmte. Na gebruik stop je het gewoon in de wasmachine!

Shop hier jouw praktische en stijlvolle tafelkleden en keukentextiel en geniet nóg meer van diners en lunches met vrienden en familie!