Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Transparante stoelen

  3 Producten

  Doorzichtige & transparante stoelen: zie jij het zitten?

  Het is een rustige zondagochtend. Zoals altijd kom je om negen uur stipt je bed uit en kijkt even om de hoek van de kinderkamer. Uiteraard zijn ze allang beneden. Als je de kamerdeur opendoet, schrik je jezelf een hoedje. Je jongste kind lijkt in de lucht te zweven?! Je wrijft nog maar eens in je ogen en dan zie je het. Het is de transparante stoel waar hij op zit.

  Houd jij er ook zo van om wat humor in je woonkamer te hebben? Een doorzichtige stoel waarop je kind lijkt te zweven of een stoel zo transparant dat de kussens die erop liggen, lijken te vliegen? Dan ben je aan het juiste adres. Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden van de transparante stoel.


  Transparante stoelen: een knipoog in je huis.

  Een transparante stoel is een keer iets anders dan een klassiek houten zitje. In veel moderne interieurs misstaat hij zeker niet. Verfijnde motiefjes, een gaatje hier en daar of een supermodern design: een transparante stoel kan het allemaal bieden. Heb je nou al heel lang het gevoel dat je het eens een keer over een totaal andere boeg wilt gooien wat betreft jouw woonkamer en durf je een knipoog wel aan? Dan is de transparante stoel jouw uitkomst.


  Doorzichtige kleuren

  Ben jij nou wel een enorme fan van een doorzichtige stoel, maar wil je toch veel kleur in je woonkamer hebben? Dit is helemaal geen probleem. De doorzichtige stoelen zijn namelijk ook gewoon te verkrijgen in uiteenlopende tinten. Het kunststof kan de kleuren felgeel, diepblauw, felrood, gifgroen of zacht paars aannemen. Ook kun je ervoor kiezen om enkel de leuning, de zitting of de poten een eigen, opvallend tintje te geven. Op die manier houdt de doorzichtige stoel zijn doorzichtige uitstraling, maar heeft hij toch net dat vleugje kleur dat je woonkamer miste.


  Vele varianten doorzichtige stoelen voor jouw interieur

  De doorzichtige stoel is misschien wel het meest gebruikte meubelstuk in huishoudens. Altijd handig om even op uit te rusten en vaak functioneel als erop gegeten moet worden aan de eettafel. Zo kan ook een doorzichtige stoel van transparant kunststof overal in jouw interieur terugkomen. Denk hierbij aan verschillende transparante stoelen:

  • De eetkamerstoel: je kunt elke kruimel zonder moeite zien liggen en oprapen.
  • Bureaustoelen: comfortabel om op te zitten en je werk is altijd transparant.
  • Zelfs tuinstoelen zijn geinig als ze transparant zijn: zo kun je de natuur aanschouwen door de bodem van jouw zitje.

  Design met een transparante stoel

  Een transparante stoel past misschien niet zo goed bij een landelijke woonkamerstijl en houd je van veel natuur in huis, dan is zo'n stoel ook niet echt de beste match, want transparante materialen komen nauwelijks in de natuur voor. Designlovers echter kunnen in hun handen klappen, want een transparante stoel past ideaal in een strakke designstijl! En ouders die met pijn in het hart moeten toezien hoe de antieke stoelen van overgrootmoeder onder gekrast worden met potlood en pen kunnen ook een zucht van verlichting slaken: het plastic van de transparante stoelen is immuun voor pennenstreken.