Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Een rustige en luxe sfeer met paarse stoelen


  Stel, je wilt graag een kleurrijk accent toevoegen aan je interieur. Een mooie blikvanger, die leven in je huis brengt. Maar ga je dit op een subtiele wijze met accessoires in je inrichting verwerken? Of ga je voor een ware eyecatcher?

  Met bijvoorbeeld een paar paarse stoelen in huis creëer je een stijlvolle en luxe sfeer. De kleur is daarnaast heel mooi te combineren met meubels en woonaccessoires in neutrale tinten. Hierdoor kan je deze stoel in ieder interieur plaatsen en met meer kleur verrijken.  Het effect van paarse stoelen in je interieur

  Wanneer je een paar stoelen in paarse kleur in huis plaatst, roep je meteen een rustige en luxe sfeer op. De kleur paars heeft daarnaast een inspirerende uitstraling, waardoor je creativiteit ook wordt gestimuleerd. Dus in ruimtes waar je werkt, kan een paarse stoel een ware verrijking zijn.


  Een stoel kan tevens in meerdere tinten paars voorkomen. Een donkere kleur zal een royale en warme sfeer uitstralen. Terwijl een lichtere variant, zoals lila, juist een meer fris en rustgevend karakter heeft. Met de verschillende tinten kan je dus in elke ruimte in huis de juiste paarse stoel plaatsen. Zo creëer je de passende sfeer in elke kamer.  Combineer een paarse stoel in huis

  Heb je veel kleine ruimtes in huis? En wil je deze graag groter laten lijken? Dan kan een paarse stoel ervoor zorgen dat de ruimte optisch wordt vergroot. Want de tint paars vangt makkelijk licht op, en kan hierdoor diepte geven aan kleinere plekken in je interieur. En door de verschillende tinten paars, kan een paarse stoel ook heel mooi in jouw huis passen.

  • Wil je graag een romantische sfeer in huis creëren? Plaats dan meubels in zachte tinten paars in je interieur. Denk aan een mooie combinatie met houten accenten en krijg zo een fris resultaat.
  • Of heb je in huis toch de voorkeur voor een retro stijl? Mix dan een felpaarse stoel met allerlei andere opvallende kleuren, en waan je weer in de jaren ’70.
  • Voor een Barok woonstijl, kan je het best een aubergine paarse stoel combineren met accessoires en meubels in tinten zoals taupe en grijs. Een zilver randje maakt hierna het geheel af.


  DIY: Maak zelf paarse stoelen

  Met alleen een oude stoel, kan je heel makkelijk zelf een stoel in het paarsmaken. Kies voor een houten variant en schuur deze goed op. Verf hierna de stoel in een mooie zachte paarse tint. Zet deze aan de eettafel en combineer de eetkamerstoel met allerlei stoelen in verschillende pasteltinten. Zo creëer je een mooie frisse en speelse sfeer in de ruimte.


  Ook kan je een oude Barokstoel opnieuw laten bekleden. Doe dit dan met een fluwelen of velours stof en zo heb je je eigen relaxmeubel met een luxe uitstraling. Deze stoel kan je dan ook heel mooi combineren met allerlei koperen accessoires, voor een extra unieke sfeer in huis.


  Met een paar stoelen in paars in huis kan je veel kanten op. Plaats een paarse variant aan tafel en combineer deze met andere frisse stoelen. Zo creëer je een mooie en speelse uitstraling. Of ga juist voor een donkerpaarse stoel, wanneer je graag een Barok woonstijl wilt. Een paarse stoel is het meubelstuk, dat je interieur heel bijzonder kan maken.

  Stoelen - Lila

  1 Producten