Scandinavische stoelen

67 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Compleet met Scandinavische eetkamerstoelen

Elke ruimte kun je inrichten volgens de Scandinavische stijl. Dat hoeft helemaal niet te betekenen dat er drastische veranderingen moeten gebeuren. De stoel met een Scandinavisch design heeft een duidelijke signatuur en straalt meteen die herkenbare, stijlvolle sfeer de ruimte in.

  • Stijl je woonkamer met Scandinavische stoelen: in de woonkamer wil je neer kunnen ploffen, de dag van je af laten glijden en kunnen genieten van een zithoek die helemaal naar jouw zin is. Kies daarom voor een comfortabel Scandinavisch design! Ook fauteuils worden door Scandinavische hand gemaakt. Exemplaren met een oude look & feel en in een lichte tint zijn aangenaam en heel Scandic. Samen met kussens en Scandi accessoires als een schapenvacht en vazen in pasteltinten is de look compleet.
  • Een Scandinavische eethoek: vind je de eethoek ingedut en wil je met een nieuwe trend aan tafel? Met alleen al Scandinavische eetkamerstoelen blaas je een frisse wind in deze ruimte. Eetkamerstoelen zijn misschien wel de specialiteit van onze noorderburen.
  • Een Scandinavische stoel in de slaapkamer: één stoel in de slaapkamer is altijd handig om rondslingerende kleding op te leggen, even op te zitten om de schoenen aan te trekken én ideaal om je favoriete sfeer mee aan te geven. Rotanstoelen zijn dan fijne stoelen voor in deze ruimte. Je hoeft er niet veel op te zitten en ze zijn erg sfeervol. Zeker met een mooie schapenvacht! Zorg er wel voor dat je die kledingstapel op z’n tijd opruimt, anders zie je die mooie stoel niet meer. Dat zou zonde zijn.

Onze noorderburen weten wel wat mooi is! Wil je sfeer en klasse in huis, dan kies je sowieso voor Scandinavische stoelen!