Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte staande lampen: áltijd stijlvol


  Licht speelt een belangrijke rol in ons huis. Het is de kers op de taart en kan je interieur maken of breken. Door met lampen en diverse verlichting te spelen, kun je namelijk een heel andere sfeer creëren. Om jouw lichtpuntjes helemaal onderdeel te laten zijn van het interieur, kies je voor een design in een kleur die past bij de muren en rest van je meubels. Komen in jouw woonkamer veel zwarte, witte of antracietkleurige items voor? Dan is een vloerlamp in het zwart zeker iets voor jou. Neem bijvoorbeeld een moderne booglamp in het zwart. Dit staat fantastisch!


  Houd je van mat zwart, shiny zwarte staande lampen in hoogglans of wil je een vloerlamp met een donkere stoffen lampenkap? Er is genoeg keuze! Vind jij het ook zo lastig waar je op moet letten bij het kopen van een vloerlamp? Lees dan snel verder en ontdek welke exemplaren het beste bij jou en in jouw interieur passen.  Welke zwarte staande lampen koop jij?

  Vloer- en booglampen in een donkere tint zijn er in veel verschillende soorten en maten. Waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een zwarte staande lamp? Hieronder vind je een aantal handige tips:


  • Bedenk goed wat het doel is van de lamp. Zwarte staande lampen om ’s avonds een boek te kunnen lezen hebben een andere functie dan exemplaren die vooral dienen als sfeermakers in hoeken van de kamer. En wil je een lamp voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken?
  • Vervolgens moet je een keuze maken uit het soort (LED-)verlichting voor jouw zwarte staande lampen. Er is veel verschil in kleuren licht: van zacht tot fel en wat blauwig wit licht tot warm.
  • Tot slot bedenk je hoe je de lamp wilt bedienen. Wil je dat hij verschillende standen heeft, moet je hem kunnen dimmen of wil je een hypermodern lichtpuntje die je met touchsysteem kunt bedienen?  Gebruik een booglamp als spot in huis

  Er zijn diverse soorten zware vloerlampen te vinden. Zo ook de moderne booglamp in het zwart: zeer strak en zakelijk. De klassieke variant heeft vaak een speelsere kap. Het hangt van je huidige interieur af, welk lichtpuntje het beste past in jouw huis.


  Je kunt de lamp naast jouw bank of een andere stoel in de woonkamer kwijt, maar er zijn veel meer mogelijkheden met zo’n modern lichtpuntje. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als een spot, wat een uniek en gezellig effect met zich meebrengt.  Zwart-wit contrast met zwarte staande lampen

  Steeds vaker zie je interieurs met een stoer zwart-wit contrast. Het is een moderne stijl die de woonkamer ruimtelijk en dynamisch maakt. Je kunt dit gemakkelijk thuis toepassen door zwarte meubels en accessoires te combineren met witte muren en gordijnen, bijvoorbeeld door zwarte staande lampen voor een kale, lichte wand te plaatsen. Heb je een andere kleur in gedachten voor jouw muur? Een zwart-witte look kun je ook gemakkelijk combineren met andere kleuren, zoals rood, oranje, groen of grijs. Let er wel op dat zwart en wit de hoofdkleuren blijven in het interieur en zet de andere kleurtinten slechts in als spannende accentkleuren.


  Wil je nu meteen stijlvolle, donkere lichtpuntjes shoppen? Jouw favoriete zwarte staande lampen vind je gegarandeerd bij WestwingNow!

  Zwarte staande lampen

  59 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Zwart