Industriële staande lampen

19 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Industriële staande lampen: laat stoer licht schijnen

Bij een industrieel en modern interieur denk je al snel aan kale muren en alleen maar kleuren als grijs, zwart en wit met weinig meubels in een grote ruimte. Maar niets is minder waar. Als je kiest voor een moderne look, kun je het zo gezellig en sfeervol maken als je zelf wilt!

Een leuke sfeer en mooie verlichting is prima te creëren met een industriële vloerlamp. Deze grote lamp heeft mooie en moderne vormen waar vaak chroom in voorkomt. Een mooie aanvulling op je woonkamer.

Industriële staande lampen: modern & stijlvol

Industriële staande lampen kun je gebruiken om de gehele woonkamer te verlichten, maar ook als spot. Het is een moderne toevoeging op jouw interieur, en je kunt dergelijke lichtpuntjes richten op een plek waar jij graag het licht op wilt schijnen, zoals een mooi kunstwerk of een verzameling aan hippe prints. Aan jou de keuze!

Inspiratietips voor jouw industriële staande lampen

Een mooie aanvulling op een modern interieur zijn industriële vloerlampen. Deze lampen heb je in moderne, strakke uitvoeringen, maar ook in leuke vintage modellen die je prima kunt gebruiken als leeslamp of staande lamp om een industrieel tintje aan je huis en interieur te geven.

Om je op weg te helpen staan hieronder een aantal inspirerende tips en ideeën waarmee je een industriële vloerlamp kunt combineren voor een modern of vintage interieur.

Industriële staande lampen in de leeshoek

In een modern interieur mag een leeshoek niet ontbreken, áls je hier de ruimte voor hebt natuurlijk... Neem als uitgangspunt een staande lampen met een industrieel randje om je hoek in te richten. Vul dit aan met een comfortabele stoel, een eigenzinnige bijzettafel en een boekenkast met een paar moderne en industriële accessoires om het geheel af te maken. Vergeet niet een zacht schapenvachtje om de boel extra comfy te maken. Wijntje erbij, en je kunt ‘s avonds lekker ontspannen als de kids op bed liggen. Daar zeg je toch geen nee tegen?

Industriële staande lampen op jouw terras of balkon

  • Heb je een overkapping of een serre? Zelfs daar kun je industriële staande lampen plaatsen. Gebruik de lamp als een schijnwerper om de tuin te verlichten en de nadruk te leggen op het mooiste plekje van deze ruimte. Kies voor één opvallend lichtpuntje of plaats er meer om verschillende hoeken uit te lichten. Zo zit je na zonsondergang nog heerlijk te genieten!
  • Maak je balkon of terras extra gezellig door naast de industriële staande lampen ook een paar leuke kleinere lampjes en een vuurkorf of kaarsen te plaatsen. Zo maak je van jouw buiten echt het verlengde van jouw binnen. Met een trendy outdoorkleed maak je de look helemaal af.
  • Wees niet bang om voor een opvallend industrieel lichtpuntje te kiezen. Naast moderne zijn er ook vintage lampen die weer andere vormen en materialen hebben. Industriële staande lampen passen zo altijd goed bij je interieur. Kies voor een vloerlamp of andere lichtpuntjes die bij jouw smaak passen!

Wij zijn heel nieuwsgierig: plaats jij jouw industriële staande lampen in de woonkamer, of leuk je jouw buiten met deze stoere lichtpuntjes op?