Groeimeters & slingers

15 Producten

Vrolijke slingers & grollige groeimeters

Musthaves voor de kinderkamer zijn stevige meubels, zachte vloerkleden, sfeerlampen en vrolijke decoratie. Je kind moet hier immers kunnen slapen, spelen, uitrusten, huiswerk maken en de indrukken verwerken die ze op doen gedurende de dag. Dit moet een comfortabele, gezellige plek zijn waar je kind zich volledig op zijn of haar gemak kan voelen.

Om de kinderkamer tot een feestje te maken kun je kiezen voor slingers. Heel leuk als versiering in de kinderkamer zijn de feestelijke slingers of vlaggetjes die je vindt bij WestwingNow. Perfect geschikt als decoratieve slinger is de gekleurde stoffen vlaggenlijn, feestslingers of feest decoratie. Ze geven de kinderkamer in een handomdraai een feestelijke sfeer.

Kinderen ontwikkelen en groeien snel. Om bij te houden hoe snel ze groeien kun je een groeimeter voor je kind aan de muur in de kinderkamer of babykamer ophangen. Groeimeters voor de kinderkamer zijn er in veel soorten. De groeimeter van hout is populair, maar ook de groeimeter met dieren wordt veel gekozen voor in kinderkamers. Door op vaste momenten te noteren hoe lang je kind is, kun je zien hoeveel hij of zij groeit.

Met slingers & groeimeters kun je de baby- of kinderkamer op een speelse manier decoreren. Bij WestwingNow vind je veel slingers & groeimeters voor de babykamer of kinderkamer.