Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Slaapkamer ladekasten & dressoirs


Kleding, schoenen, sjaals, riemen, truien, blazers, jassen, ondergoed en blouses hebben net zoals wij een stijlvol thuis nodig. Niets zou meer geschikt zijn dan een modieuze slaapkamerkast! Het is namelijk belangrijk dat onze geliefde kledingstukken goed kunnen worden gesorteerd, bewaard en beschermt tegen stof.

Welke slaapkamerkast komt er bij jou in de kamer te staan? Een grote of kleine kast? Laat je inspireren en ontdek welke slaapkamerkast, ladekast of dressoir het beste in jouw slaapkamer past.

 

 

Slaapkamer ladekasten & dressoirs als ideale opslagruimte

Mooie kleding moet goed worden gepresenteerd. Wanneer men alle kleren in een kleine brede kast stopt is chaos en wanorde onvermijdelijk! Om die reden is het van belang dat de slaapkamerkasten, die ook wel eens kledingkasten worden genoemd, groot en hoog genoeg zijn, zodat elk kledingstuk zijn plaats kan vinden en het niet hoeft te delen met drie andere kledingstukken.

Optimaal zijn de slaapkamerkasten, die naast ruimte voor de kleding, schoenen en accessoires eveneens ruimte biedt voor beddengoed of handdoeken.

Daarbij is dit naast dat het handig is voor vrouwen, voor mannen evenzeer goed om van een goed georganiseerde slaapkamerkast te genieten, aangezien een garderobe met voldoende opslagruimte ook voor de heren een absolute must is.

 

 

Een walk-in closet

Een walk-in closet is de droom van vele vrouwen. Helaas is dit vaak bij gebrek aan plek en ruimte niet altijd te realiseren. In een walk-in closet worden alle kleren en andere favoriete stukken zoals schoenen en tassen zo gepositioneerd dat alles gemakkelijk kan worden gehuisvest waardoor het er opgeruimd uit ziet.

Wat velen echter niet weten is dat een walk-in closet ook in meerdere kamers kan worden ondergebracht. Er is alleen wel een geavanceerd systeem voor nodig. Heb je bijvoorbeeld een kleine slaapkamer, maar woon je wel in een oud gebouw met hoge plafonds? Dit is namelijk perfect voor een walk-in closet! Als eerste kan men met gordijnen, die van lichte en vloeiende stoffen zijn gemaakt, een hoek scheiden van de rest. Achter deze behuizing kun je je uitleven op het gebied van rekken, lades planken en dozen.

Indien je ruimtebesparende rekken en schappen creëert zal je voldoende ruimte hebben om deze voor je kleren te benutten. Bovendien, kan de ruimte nog optimaler worden gebruikt wanneer de kasten voorzien zijn van spiegels. Met een spiegel kunnen we onszelf namelijk bekijken en het geeft de ruimte een andere dimensie.

 

 

Slaapkamer ladekasten & dressoirs als hoogtepunt

Vanzelfsprekend zijn slaapkamerkasten gemaakt om al onze schoenen, jurken, broeken, shirts, sjaals en ondergoed in op te slaan, maar ze hebben natuurlijk naast dit feit ook andere doelen.

Naast het bed is de slaapkamerkast het visuele en esthetische meubelstuk van de ruimte en speelt het daardoor eveneens een hoofdrol. Voor en tijdens de aankoop van slaapkamerkasten is het verstandig rekening te houden met de enorme impact van dit meubelstuk, aangezien het vaak om een opvallende grootte kast gaat. Daarbij moet je ook kijken naar de: hoogte, breedte, kleur, functies.

Met deze elementen creëer je de perfecte kledingkast. De opties voor de deuren zijn groot en hangt dan ook af van uw persoonlijke voorkeur. Of het nu draaideuren, schuifdeuren, zweefdeuren of normale deuren zijn, alles is aan uw smaak aan te passen.

 

 

Harmonie in de slaapkamer

Het algemene beeld van de slaapkamer is dat het altijd harmonieus hoort te zijn, zodat je er tot rust kan komen evenals kan ontspannen. Dergelijke harmonie ontstaat wanneer het meubilair, zoals bedden, nachtkastjes, een commode en kledingkasten een mooie en stijlvolle eenheid vormen.

Daarbij behoort het dat het naast onderling met elkaar overeen te stemmen voor de grootte van de meubels en de verscheidene kleuren eveneens. Bovendien, kan er met behulp van verschillende matchende stukken evenals woonaccessoires evenzeer voor een mooi uiterlijk worden gezorgd. Ook in harmonie met de woonkamer!


Welke slaapkamer ladekasten & dressoirs ga jij invoegen in je interieur?

Ladekasten & dressoirs

85 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren