Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte ladekasten & dressoirs: functionele blikvangers


  We love zwarte ladekasten en dressoirs! Als er iets is in huis waar je altijd behoefte aan hebt dan is het opbergruimte. Hoewel het van tijd tot tijd heerlijk is om wat spullen weg te gooien, ben je aan de meeste dingetjes gehecht en bewaar je ze graag op een mooie, overzichtelijke locatie. Voor dit doeleinde zijn ladekasten en dressoirs bij uitstek geschikt. Bovendien zijn ze in het zwart ook nog eens fantastische blikvangers!


  Wanneer je bezig bent met de (her)inrichting van je huis. Overweeg dan ook zeker eens om een dressoir of ladekast aan te schaffen. Deze kasten zijn superhandig ongeacht in welk huis ze staan. Niet alleen de functionaliteit maakt ze zo geliefd, ook hun looks maakt ze enorm populair. Kies je voor een exemplaar in hoogglans, dan geef je jouw interieur binnen een handomdraai een chique touch. Een mat eiken model voelt zich heerlijk thuis in een moderne omgeving.


  Dressoirs en ladekasten voldoen aan alle eisen die je aan een kast kunt stellen. Rondslingerende spullen kunnen opgeborgen worden, visueel zijn het echte blikvangers en het biedt de mogelijkheid om mooie accessoires en decoraties te presenteren. Wat wil je nog meer?  Zwarte ladekasten & dressoirs: jouw opbergwonder

  Als je al lang in je appartement of huis woont, is het heel normaal dat je de nodige spullen hebt verzameld. Hier wil je nog geen afstand van doen, dus bewaar je ze op een plekje in huis. Maar waar moeten al deze dingen opgeborgen worden? Om niet in een hopeloze chaos terecht te komen, creëer je voor al je spullen een eigen plek. Dat is alleen maar mogelijk als er genoeg opbergruimte is in huis. Precies deze extra ruimte worden door dressoirs en ladekasten aangeboden.  Zwarte ladekasten & dressoirs: welke stijl?

  Voor je kunt beginnen met het inrichten van je nieuwe kasten, moet je eerst de juiste exemplaren vinden. Dit is nog niet zo makkelijk als je in eerste instantie zou denken. Er is zo’n grote selectie aan verschillende modellen en kleuren. Over de kleur kunnen we heel kort zijn: zwart past overal bij! Om qua model de juiste beslissing te maken, bedenk je dan de volgende dingen:

  • Waar komt het zwarte dressoir of de ladekast te staan en in welke ruimte?
  • Het uiterlijk en het ontwerp: welke patronen passen bij de rest van je inrichting? Moet het passend zijn bij de andere meubels of is een contrasterende stijl leuker?
  • Waar moeten jouw kasten aan voldoen?
  • Hoeveel opslagruimte heb je nodig? Wil je deuren, laden of open vakken?  Zwarte dressoirs & ladekasten: welke ruimte?

  Heb je géén idee waar je jouw zwarte ladekasten of dressoirs kwijt kunt? Geen zorgen, we helpen je een handje.


  In de woonkamer

  Een zwartgekleurde dressoir of ladekast in de woonkamer kan in vrijwel elke woning. Sterker nog: ze maken het plaatje van een mooi interieur af. Niet alleen visueel zijn zwarte exemplaren een goede toevoeging aan deze ruimte, ook praktisch zijn deze kasten niet te missen. In een flits zijn al je spullen netjes opgeborgen. Op de kast zet je je nieuwe tv, radio of mooie tafellamp met stijlvolle accessoires.


  In de slaapkamer

  Kasten zijn hier zeer welkome gasten! Door de lades kunnen alle dingen die normaal hier rondslingeren netjes opgeborgen worden. Ze worden meestal gebruikt voor het opbergen van ondergoed, sokken, sjaals, dassen of riemen. Door een zwart exemplaar - matchend met jouw zwarte kledingkast - in de slaapruimte te plaatsen aan het voeteneind van je bed creëer je die luxe hotelallure.


  In de keuken

  Ook in je keuken zijn ladekasten en dressoirs zeer nuttig en verbetert het de totale uitstraling van de ruimte. Of ze nu grote en diepe lades hebben voor het opbergen van servies en keukenlinnen, of net als een apothekerskast met veel kleine laden: altijd handig & stijlvol!


  Zij jij een interieur met zwarte ladekasten en dressoirs ook wel zitten?

  Ladekasten & Dressoirs: zwart

  43 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Zwart