Maat

  Industrieel en vintage: metalen dressoirs


  Ben je niet geheel tevreden over de huidige inrichting van je woning? Wellicht is het tijd voor een nieuwe sfeerimpuls met een nieuw meubel. Een metalen dressoir kan de sfeer in je kamers door de industriële look van deze dressoirs veranderen. Evenals metalen kasten, kan een metalen dressoir de sfeer in huis gezelliger maken. Naast het industriële van een dergelijke kast, biedt een metalen dressoir tevens een vintage uitstraling.  Vintage dressoirs van metaal

  Vintage is de nieuwe mode, als we de huidige interieurtrends moeten geloven. Reden genoeg om ook in je eigen woning een metalen dressoir te plaatsen. Naast metalen meubels kiezen veel mensen voor houten kasten, stoelen en tafels om mee te gaan met deze trend. Kies jij voor hout of voor metaal? Metalen dressoirs worden gezellig als je ze combineert met de juiste accessoires. Lees snel verder welke accessoires dat zijn.  DIY: metalen dressoirs combineren met accessoires

  Metaal heeft van zichzelf weinig gezelligs, het is de combinatie met accessoires die metaal gezellig maakt. Combineer het industriële en klassieke van een metalen dressoir bijvoorbeeld met verschillende moderne accessoires als je eigen interieur momenteel ook modern is. Heb je een klassieke inrichting? Kies dan ook voor meer klassiekere accessoires.


  We geven je graag een aantal voorbeelden van fraaie accessoires, die op een metalen dressoir goed tot hun recht kunnen komen:

  • Kleurrijke bloempotten met kleine plantjes, voor een natuurlijke uitstraling.
  • Gouden kandelaars of andere accessoires, voor het contrast tussen zilver en goud.
  • Antieke elementen zoals een oud klokje of een beeldje.


  Je dressoirs van metaal combineren met accessoires naar smaak zorgt er ook voor dat je het dressoir eenvoudig kan integreren in diverse stijlen. Geef hem zachtheid of juist warmte.  Waar in huis zet jij het metalen dressoir?

  Een metalen dressoir is op tal van plekken in huis te gebruiken. Zet het metalen dressoir bijvoorbeeld in je woon- of slaapkamer. In de woonkamer kun je het dressoir gebruiken om je tv op kwijt te kunnen, of om je vele tijdschriften en frutsels achter de deuren van deze dressoirs te verbergen.


  In de slaapkamer kun je een metalen dressoir gebruiken voor je kleding, schoenen of bijvoorbeeld beddengoed. Kies je voor een open metalen dressoir, dan kun je hier een stapeltje handdoeken of washandjes in leggen. Zeker wanneer je handdoeken met veel kleur hebt, kan dit een sfeervol geheel geven.


  Ook kan het leuk zijn om een metalen dressoir met een beperkte diepte en breedte aan de muur te hangen. Vaak is het bij deze kleinere dressoirs mogelijk om ze aan beugels op te hangen. Zo heb je ruimte om je accessoires op te bergen aan de muur.  Shop metalen dressoirs bij WestwingNow

  Shop vandaag nog jouw favoriete dressoirs van metaal bij WestwingNow. Alle meubels en accessoires zijn uit voorraad leverbaar waardoor de levertijd kort is! Binnen no time staat er dus een metalen dressoir in jouw woonkamer te prijken.

  Metalen dressoir

  5 Producten