Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Een mooie invulling van de ruimte: grijze dressoirs


  In de meeste interieurs vind je ze wel, van die saaie, kale muren! Het is lastig om bijpassende accessoires te vinden, omdat je van klokken en lampen vaak al genoeg hebt in huis. Van opbergruimte heb je echter nooit teveel. Kies daarom voor een grijs dressoir, een stijlvolle kleur. Zo heb je enerzijds meer ruimte voor je spullen en anderzijds direct een leuke opvulling van de lege ruimte.


  Hout wordt doorgaans geassocieerd met warmte. Niet voor niets kiezen veel mensen voor een houten laminaat- of parketvloer. Ook een houten grijs dressoir draagt bij aan meer warmte in je woon- of slaapkamer. Waar in huis kun jij nog wel wat extra opbergruimte gebruiken? Lees snel verder en ontdek hoe je een grijs dressoir kunt combineren met klassieke én moderne accessoires.  Creëer warmte met een dressoir van grijs hout

  Een grijs dressoir zorgt voor warmte en heeft een ietwat klassieke uitstraling. Ook houten tafels zijn momenteel erg populair. Naast het feit dat je met een grijs dressoir meer kastruimte hebt, kun je de dressoirs tevens gebruiken voor het verhogen van je tv. In de laden van het dressoir grijs kun je dvd’s, een spelcomputer, apparatuur of tijdschriften leggen.


  Wanneer een grijs dressoir niet goed aansluit bij het design van de rest van je meubels, zoals de bank of stoelen in de woonkamer, kun je kiezen voor een dressoir in het wit. Wit hout is met vrijwel iedere kleur te combineren. Of kies voor een wit sideboard, die qua uitstraling vaak iets moderner is dan een dressoir van grijs hout.  Aan de slag: accessoires voor grijze dressoirs

  Het grijze dressoir geeft een natuurlijke en landelijke uitstraling aan de kast. Probeer dit met accessoires te versterken of in ieder geval te behouden. Er zijn verschillende leuke accessoires verkrijgbaar die je hierbij kunnen helpen.

  Tips voor het combineren met een grijs dressoir:

  • Zet verschillende kleine plantjes op je grijze houten dressoir. Het groen van de bladeren steekt dan mooi af tegen de warme, grijze kleur en de lucht in de kamer wordt zuurstofrijker.
  • Combineer een grijs dressoir met zilveren attributen, zoals zilveren beeldjes of zilverkleurige kandelaars.
  • Maak een mooie schaal of dienblad met schelpen, cactussen en wat zand voor op je dressoir.


  Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van woonaccessoires die met een grijs dressoir te combineren zijn. Zo zijn er nog tal van andere leuke accessoires. Heb je bijvoorbeeld nog een oud klokje op zolder gevonden? Zet deze dan op het dressoir! Hiermee behoud je het klassieke karakter ervan.  Ontdek WestwingNow

  WestwingNow biedt een groot en gevarieerd aanbod accessoires en meubels, alles voor in huis en tuin! Van de nieuwste gadgets tot de fijnste klassiekers. Hier vind je de voor jou meest geschikte grijze dressoirs en kun je genieten van het gemak van online bestellen. Omdat we veel meubels in voorraad hebben, is er maar een korte levertijd en geniet je in een korte tijd van dat prachtige grijze dressoirs dat loopt te stralen in jouw woonkamer. Have fun!

  Grijze dressoirs

  4 Producten