Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Slaapaccessoires

  20 Producten

  Textiel voor de kinderslaapkamer

  De belangrijkste eigenschap waaraan de kinderslaapkamer moet voldoen, is dat de ruimte zacht, warm en comfortabel moet zijn. Je kleintjes moeten in hun kamer kunnen slapen, energie opdoen voor de volgende dag, maar ook spelen of misschien zelfs huiswerk maken. Naast stevige meubels en gezellige accessoires, is textiel voor de kinderslaapkamer van belang.

  Welk textiel heb je nodig voor de kinderslaapkamer?

  Onder textiel voor de kinderslaapkamer verstaan we:

 • Kinderbeddengoed: een kinderdekbedovertrek, een kussensloop en een hoeslaken.
 • Vloerkleed: een zacht vloerkleed op de vloer vormt een prettige ondergrond voor speelsessies.
 • Trappelzak: voor baby’s is een trappelzak onmisbaar. Deze kan de baby niet van zich af schoppen waardoor het ’s nachts warm blijft.
 • Babynestje: een babynestje is een knus mandje waarin je baby een fijne beschutte plek kan vinden. Het nestje kan worden aangepast aan de grootte van je baby.
 • Een bedhemeltje (of baldakijn) voor over de wieg, het ledikant, of het kinderbed maakt de slaapplek tot een knus plekje.
 • Bij WestwingNow vind je veel textiel voor de kinderslaapkamer. Hiermee kun je de kamers van je kinderen knus en gezellig maken. Van trappelzakken tot kinderdekbedovertrekken, hier vind je alles aan textiel voor de kinderslaapkamer.