Creëer eenheid met porseleinen servies


Is het niet de hoogste tijd om jouw porseleinen servies eens te vervangen? Jouw keukenkasten staan vol met verschillende soorten kopjes, glazen, borden en kommen. En in de lades liggen tig soorten vorken en lepels. Laat eens een frisse wind door die bonte collectie waaien! Een verzameling van allerlei soorten servies geeft een rommelige indruk. Niet alleen in je keukenkastjes, maar ook op tafel.Stevig porselein

Servies van porselein is ontzettend stevig en sterk. Door de geglazuurde laag heeft elk serviesstuk een subtiele glans. Zo blijft het goed beschermd en kunnen die borden, kommen, kopjes en schotels jaren mee! Dus een goede investering voor bij jouw - ook nog aan te schaffen - luxe bestekset.


Servies is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er moderne serviessets met een strak en simpel ontwerp. Ook zijn er sets met brocante bogen en decoraties die perfect in een landelijk interieur passen.


Vind je standaard wit een beetje saai in combinatie met jouw bestek? Geen nood. Naast sets in veelvoorkomend wit porselein zijn er ook genoeg te vinden in mooie kleuren of met een hippe print. Zo heb je servies gedecoreerd met stippen, geometrische figuren of met inspirerende teksten. Dit soort zorgt voor een speelse uitstraling op tafel!


Pssst… Ben je iemand die vaak een bord< laat vallen? Kies dan in plaats van porselein voor melamine servies. Dit is sterk, onbreekbaar en krast bijna niet. Ook perfect om bij mooi weer mee te nemen naar een picknick het park.Porseleinen servies en bestek met mediterrane flair

Geef de eetkamer tijdens een etentje een mediterrane uitstraling door te werken met veel kleur. Mix roze borden van porselein met exemplaren in terracottatinten. Kies voor schotels en kommen in een diepblauwe tint en haal je mooiste glaswerk tevoorschijn. Plaats als decoratie een mand in het midden van de eettafel waar je het bestek in legt. Zo kunnen de gasten hun eigen vorken, messen en lepels pakken. Maak de look helemaal compleet door kleine, gele vazen met verse bloemen op tafel te plaatsen.Stylen met porseleinen servies en bestek

De presentatie van designservies van porselein en bestek gaat vaak gepaard met de stijl. Het mooiste effect krijg je door een eenduidig beeld te vormen. Zo is het bijvoorbeeld een gebruikelijke trend om servies met het oer-Hollandse thema ‘Delfts Blauw’ te plaatsen op een withouten kast, zodat de essentie van de Delfts Blauwe print tot uiting komt. Dit is ook goed mogelijk op een donkere achtergrond, om het kleurencontrast te benadrukken. Pastel servies van porselein komt daarentegen het best tot recht in een serene, witte omgeving.


Bij het presenteren van servies en bestek is het mooi om een duidelijk contrast tussen voor- en achtergrond te creëren, zodat dat het serviesgoed er echt uitspringt. Naast het benadrukken van contrasten, is ook de subtiele referentie aan enkele kleuren van het servies op de achtergrond een idee. Plaats het servies bijvoorbeeld op een tafelkleed die dezelfde kleurenelementen bevat. Geef het geheel de look alsof het rechtstreeks uit de showroom is besteld!


Kan jouw lege muur nog wat versiering gebruiken? Wat dacht je van een paar borden van porselein in een leuke kleur als wanddecoratie?!Hoeveel delig porseleinen servies en bestek?

Oké, je bent eindelijk van plan om wat eenheid te creëren in jouw bonte verzameling aan borden, kommen, schotels kopjes en bestek. Hoeveel wil je van elk hebben? Met een groot gezin is het vanzelfsprekend dat je een grote collectie moet hebben, maar ben je met zijn tweeën in huis? Dan is het niet nodig om veel in huis te hebben, een 8-delige serviesset is dan meer dan voldoende. Houd wel rekening met regelmatig bezoek. Heb je vaak vrienden of familie over de vloer? Dan is een goed gevulde keuken- of buffetkast en besteklade een must!


Nou, gaat die bonte verzameling weg en treffen we voortaan bij jou een keuken aan met eenduidig, stijlvol porseleinen servies en bestek?

Porseleinen servies

207 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Porselein