Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Papieren servies en bestek: ideaal voor een feestje


Papieren servies en bestek is ideaal om te gebruiken tijdens een feest. Het is stevig genoeg om een feestmaal te dragen, en na het eten gooi je het weg. Daarnaast is het beschikbaar in allerlei feestelijke uitvoeringen. Get the party started!Nooit meer afwas!

Je geeft een geweldig groot en geslaagd feest waar iedereen de volgende dag vol lof over praat. Aan het eind van het partijtje zit jij echter opgescheept met al de afwas. Je bent te lui of te moe om deze vaat direct op te ruimen en laat het een dag staan, waardoor het schoon krijgen steeds moeilijker wordt. Met wegwerpservies en bestek van papier heb je dit probleem nooit meer! Hoe fijn is dat?Milieuvriendelijk met papieren servies en bestek

Wegwerpservies is gemaakt van recyclebaar materiaal. (In veel gevallen van bamboevezel.) Het is daarom makkelijk in grote aantallen te produceren en je kunt door het kopen hiervan jouw gasten de hele avond van borden, bakjes en cups voorzien! Bovendien is een set van papier op tafel milieuvriendelijker dan een plastic wegwerpset.


Van chips tot gefrituurd voedsel: alles is op te dienen op wegwerpservies van papier of karton. Yup, zelfs ook soep in soepkommen van dit materiaal! Natuurlijk kun je ook kiezen voor wegwerpbestek die van hetzelfde recyclebare materiaal is gemaakt.


Is het lekker weer en ben je van plan een middagje in het park door te brengen? Bewapend met lekkere hapjes? Tegenwoordig zijn er superhandige wegwerp meeneembakjes van papier verkrijgbaar. Deze bakjes hebben vaak handige ingebouwde deksels, stukken fijner dan die ouderwetse plastic wegwerpbakjes.Rijk aan variatie!

Servies en bestek van papier is in elke mogelijke kleur te krijgen: van simpel wit tot felgekleurde sets met bedrukte patronen of figuren. Perfect voor een feest dus! Ook leuk om bekers en borden in verschillende stijlen te mixen of te matchen met de kleur van jouw woonaccessoires


Papieren servies en bestek is uitermate geschikt voor het geven van themafeesten. Voor Halloween kun je prachtig wegwerpservies en bestek vinden met pompoenenbedrukking. Of met Pasen kun je gaan voor pastelgroene borden met een kuikentjes- of wortelprint.


Zo is je eettafel voor elke gelegenheid aangekleed!Maak het af met…

Het geheel is pas echt af met servetten in dezelfde themakleuren als jouw wegwerpservies. Voor een leuke algehele presentatie, kun je de servetten in nette driehoeken opvouwen en daarop jouw bestek ordenen. Ook de cups moeten in het geheel passen om jouw feest af te maken, die kies je daarom tevens in dezelfde kleur.


Op de eettafel binnen, of misschien wel in de tuin voor een lekkere barbecue: met wegwerpservies op jouw tafelkleed is het feest compleet.Borden van papier als wanddecoratie

Borden van papier zijn ideaal om mee te knutselen. Laat jouw kroost hun eigen favoriete bordenset beschilderen en als wanddecoratie gebruiken in de kinderkamer.


Met wat verf, lijm en glitter maak je al gauw de leukste wandborden. Voeg nog wat leuke stickers toe en klaar is Kees. Als je een prikbord in huis hebt, kun je het versierde bord met een punaise ophangen. Anders is een simpel stukje plakband op de muur ook voldoende!Voordelen van papieren servies en bestek

  • Veel stuks voor een kleine prijs;
  • Het scheelt enorm veel tijd bij een feest, omdat je het na gebruik gewoon weg kunt gooien;
  • Je kunt er eindeloos mee mixen. Er zijn zoveel soorten wegwerpservies en bestek dat er altijd wel borden, bekers, vorken lepels en messen te vinden zijn die bij jouw stijl of thema passen;
  • Het is milieuvriendelijk.


Vooral voor themafeesten is wegwerpservies van papier een uitkomst om het geheel compleet te maken, maar het kan zoals we hierboven omschreven ook dienen als een leuk knutselwerk. Hoe ga jij jouw papieren servies en bestek gebruiken?

Servies & Bestek: papier

1 Producten