Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Kunststof servies en bestek voor de ultieme picknick


Van een middagje in het park tot een dagje aan het strand: kunststof servies en bestek is een musthave als je op dat soort locaties wilt genieten van je eigen hapjes en drankjes. Picknickservies, plastic bestek en een gekleurde schaal met mooi eten... Eerlijk, je ziet het er vaak amper aan af dat het van plastic is!Milieuvriendelijk met kunststof servies & bestek

Fietsen, wandelen of relaxen in het park: voor je het weet kun je weer lekker de natuur in. Iets lekkers te eten en te drinken meenemen hoort daar natuurlijk ook bij. Dan is het uiteraard fijn plastic bekers, borden, bestek en servetten op zak te hebben. Een wegwerpservies is handig, maar niet meer van deze tijd: onze mooie planeet verdient beter!


Maak daarom gebruik van een duurzaam, plastic servies. Dat is ook lichtgewicht en praktisch. De borden, bekers en bestek kunnen op zeer compacte wijze in je fietstas of rugtas mee heen én weer teruggenomen worden. En voor de prijs hoef je het niet te laten: plastic serviesgoed is heel betaalbaar. Dus stop die lekkere hapjes maar in een paar bakjes, deksels erop, en je bent samen met jouw kunststof serviesset good to go!Gekleurd kunststof servies en bestek

Ben je een echte liefhebber van een vrolijke picknick? Ga dan voor een blauw of geel melamine servies en bestek. Je kunt de verschillende kleuren van serviessets natuurlijk ook combineren. Bijvoorbeeld de blauwe melamine borden om van te eten en blauwgekleurde cups om uit te drinken en de gele bakjes om chips in te serveren. Ook leuk: voor iedereen een eigen kleur beker. Op deze manier pik je de juiste er zó uit op een druk picknickkleed.Hoe maak je er nou echt een geslaagde picknick van?

  • Ga voor mooi kunststof servies en bestek… Prachtige picknickborden, een flink stuks kleurrijke servetten om de handen mee af te vegen en een grote melamine schaal (of bord, óf een exemplaar van karton) waar je het hoofdgerecht op legt. Wat denk je van een heerlijke salade met zoete aardappel, boontjes en geitenkaas en een lekkere gazpacho vooraf? Dit koude soepje kun je makkelijk in wegwerpsoepkommen serveren.
  • Regel een picknickkleed waar je, naast het eten op uitstallen, ook heerlijk op kunt zitten. Geen groot picknickkleed? Zet al het servies en bestek van kunststof met eten dan op een kleiner kleed en ga zelf op handdoeken of plaids daar omheen zitten.
  • Helemaal luxe is een picknicktafel of draagbare tuintafel om al de hapjes, drankjes en je plastic serviesset op uit te stallen. Met een vrolijk tafelkleed op tafel is de setting helemaal compleet.
  • Zijn er kinderen bij? Neem dan wat speelgoed voor ze mee zodat ze na het eten lekker kunnen gaan rennen en spelen. De volwassenen kunnen dan nog heerlijk nagenieten.
  • Neem een paar grote tassen mee waar je alles na gebruik weer in kunt stoppen. Als je de mogelijkheid hebt om wat flessen water mee te nemen, spoel de borden en schalen dan na het eten af zodat je thuis minder hoeft te schrobben.Kunststof servies en bestek: heel functioneel

Een kunststof serviesset is ideaal voor al die uitjes en op de camping, maar ook thuis is het erg prettig. Bijvoorbeeld tijdens een barbecue in de tuin of bij een verjaardagsborrel. Niet alleen hoef je je geen zorgen meer te maken dat je mooie porseleinen serviesset sneuvelt; met een vrolijk gekleurde plastic set ziet de buitentafel er al heel gezellig uit.


Kunststof en plastic servies is er tegenwoordig in zoveel prachtige stijlen dat het zonde is om het alleen met mooi weer te gebruiken!Ook binnenshuis is een kunstof bestek- en serviesset heel fijn. Er zijn vaak situaties waarin je liever niet hebt dat jouw dagelijkse borden sneuvelen en een kunststof versie heel goed uitkomt. Zoals tijdens kinderpartijtjes of een buurtfeestje.


Ga jij ook voor vrolijk gekleurd kunststof servies en bestek

Servies & Bestek: kunststof

4 Producten