Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Een klassieke tafel met wit servies en bestek


Met wit servies en bijpassend bestek zit je altijd goed! Het is tijdloos, simpel, maar wel klassiek. Een witte set van porseleinen borden, kopjes en schotels is een investering waar je nooit op uitgekeken raakt. Wat ons betreft een perfecte basis voor de verdere aanvulling van jouw collectie serviesgoed.


Staan jouw keukenkasten vol met verschillende soorten kopjes, glazen, borden en kommen? Dan is het nu tijd om een frisse wind door de kasten te laten waaien! Een verzameling van allerlei soorten servies zorgt voor een rommelige indruk. Niet alleen in je keukenkastjes, maar ook op tafel. Maar daar ga je nu verandering in aanbrengen met een mooi witgekleurd serviesset als basis naast jouw zilveren bestek en glimmende wijnglazen.Wit porseleinen servies en bijpassend bestek

Met wit servies in huis heb je zonder twijfel tijdloze borden, kopjes, schalen en schotels in huis staan. Servies gemaakt van porselein is stevig en sterk. Door de geglazuurde laag heeft elk serviesstuk een subtiele glans. Zo blijft het goed beschermd en kan het jaren mee!


Kun je kiezen uit verschillende soorten witgekleurd servies? Jazeker. Zo zijn er moderne serviessets met een strak en simpel ontwerp, maar zijn er ook witte sets met brocante bogen en decoraties die perfect in een landelijk interieur passen.


Vind je wit servies een beetje saai? Geen zorgen. Er zijn sets die een subtiele decoratie hebben. Zo heb je witgekleurd serviesgoed gedecoreerd met stippen, dierlijke figuren of met inspirerende teksten. Dit zorgt voor een speelse uitstraling op tafel. Een tikkeltje too much voor jou? Met zwart-wit servies creëer je ook een spannend en stijlvol geheel.


Wil je een meer chique look waar jouw gasten stijl van achterover slaan? Probeer dan eens te kijken naar de andere accessoires die je op de eettafel plaats. Om te beginnen een gladgestreken tafelkleed, een mooi wijnglas voor elke gast, matchende glimmende kandelaren bij jouw zilveren bestek en niet te vergeten een bos verse bloemen: c’est très chic!Wit of gebroken wit?

Als je aan wit servies denkt, denk je vast aan spierwitte borden, schotels en kommen. Dat hoeft niet! Ze zijn ook verkrijgbaar in gebroken wit of met een subtiele print. Dit heeft een zachtere uitstraling dan spierwit servies. Vaak zijn borden met brocante bogen en decoraties verkrijgbaar in een crèmekleur. Moderne en strakke sets zijn daarentegen juist sneeuwwit. Dit past goed bij het ontwerp van het servies.Hoeveel delig wit servies en bestek?

Oké, je bent van plan om wit servies aan te schaffen voor bij jouw bestek. Hoeveel borden, mokken et cetera, wil jij in huis hebben staan? Met een groot gezin is het vanzelfsprekend dat je een grote collectie moet hebben, maar ben je met zijn tweeën? Dan is dat niet nodig. Zo is één ontbijtbord en één mok per persoon bijvoorbeeld genoeg. Houd wel rekening met regelmatig bezoek. Heb je vaak vrienden of familie over de vloer? Dan is een goed gevulde keuken- of buffetkast een must!


Je hebt de keuze uit 12-delig servies, 16-delig servies, 28-delig servies, 30-delig serviesand so on.


Voortaan geen gezeur meer met verschillende soorten borden, glazen en kommen aan tafel door prachtig wit servies en bijpassend bestek in huis!

Wit servies

195 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Wit